Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Czyli jeszcze 2 tyg i wejdę w 5 miesiąc wow![]()
Ja też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Czyli jeszcze 2 tyg i wejdę w 5 miesiąc wow![]()
Nio ja też [emoji173] Ciekawe czy to będzie synuś czy córciaJa teżteraz 15ty tydzień już leci oby tak szybko do lipca leciało bo już się nie mogę doczekać kiedy będę tulić mojego synusiaaa
![]()
5 za dwa tyg u mnie uhu za szybko licze
Nio ja też [emoji173] Ciekawe czy to będzie synuś czy córciaDziewczyny jak lekarz na kolejnej wizycie w 15+1 tc potwierdzi, że znowu widzi chłopca to mogę mieć już większą pewność, że to będzie synek?
Fajnie będzie jak będziemy pisać że trafiliśmy na porodowke a później już zdj z dziećmiHaha ale się rozpedzilasale jeszcze trochę i będziemy mówić o 6 , 7 , 8 ,9 i później już będziemy czekać na porody
aaaaaaa na sama myśl buzia mi się uśmiecha
![]()
Teraz mi naprawde szybko ten czas zleciał, wiadomo jeszcze kupa czasu przed nami ale powolutku i do przodu, w pierwszej ciąży tak szybko mi nie leciało, teraz maluch w domu, cały czas zajęcie i się nie obejrzę a tu wieczóroby tak nam fajnie zleciało bez komplikacji do lipca, na już przeżywam pon wizyte boję się że mi powie że muszę leżeć a wtedy to już czas zwolni strasznie, mam jednak nadzieję że jeszcze będę mogła być trochę aktywna
Fajnie będzie jak będziemy pisać że trafiliśmy na porodowke a później już zdj z dziećmi![]()
Mnie napewno czeka, dowiem się teraz w poniedziałek kiedy mi założyNa pewnoA kiedy masz mieć wstępnie zakładany passar? Bo chyba Ty czy coś pomieszalam znów?
![]()