reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam lenia i to strasznego włączyłam bajki synkowi niech ogląda bo nię dam rady dziś się nim zająć :) mam nadzieję że poleżę i mi przejdzie ale on leży na mnie :)
Marika no fajna ta sukienka a jak już brzuszek widać :)

reklama
@JustMe55 jesteś as :D dobrze że się dziś jeszcze załapiesz

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Normalnie jajecznica ciążowa zamiast mózgu [emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

...czy ktoś zechce mnie dobić...?? Pojechałam na wizytę o 11.40,owszem. Tyle że do innej placówki niż trzeba było kkkkkkkkkkkkkk :wściekła/y: Na szczęście zwolnila się wizyta u mojej lekarki o 14.00 więc jadę za 2h :crazy:

Trochę Ci się nie dziwię, bo sama jako rodzic wiem, że moje dziecko zawsze będzie mogło liczyć i tak samo mam ze swoimi rodzicami. Ale cudownie w tym wszystkim że teściowa taka fajna :tak:

Mi tylko 2kg spadła, ale w dużej mierze pewnie z nerwów..

Hahahah ja 163 i też z wagą daleko od 47 :-D Ale stopa 36, czasami 37.

Marika, dobry deal z sukienką :) a na podłodze po prostu widać że był shopping :D

..a jeśli ktoś dojdzie to będzie musiał przejść weryfikację :D
Dobrze ze udalo ci sie wbic na wizyte to najwazniejsze. Widze ze skleroza ciazowa nie tylko mnie lapie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Justme dobrze, że Cię Jeszce dziś przyjmie. Ja tez mam mózg ciążowy ;)

Ola ja tez mam 41 nr stopy, 173 i waze duuuzo więcej :) więc ja jestem duża kuleczka ;)

Dziewczyny na czym polega grupa zamknięta? Musialabym mieć aplikacje ściągnięta?

Wiedzą że teściowa się zaangażowała i wiedzą jakie są wydatki. Mi samej głupio jest ich o cokolwiek prosić. Miałam nadzieję że sami wyjdą z inicjatywą. Jedynie co to powiedzieli że mogą pożyczyć jak nam braknie. Wiedzą że są zaproszeni na wesele... Mam takie zdeżenie dwoch swiatow, tesciowej ktora na glowie staje zeby nam pomoc i rodzicow ktorzy mają wszystko gdzieś pomimo tego ze bez problemu mogli by pomoc... Czuje ze zawiodlam sie na nich i nie potrafie sobie z tym poradzic od srodka :(
Zazdroszcze tesciowej. Moja wyznaje motto "skoro jej nikt nie pomagal, to ona tez nie bedzie". Jest alkoholiczka -oczywiscie ostro zaprzecza, zlosliwa, dwulicowa. Usmiechnie sie dp Ciebie, a za plecami tak Cie obgada ze sie plakac chce. Tesciu na odwrot. Zloty czlowiek. Nie wiem jak on z nia wytrzymuje. Nawet moj maz sie dziwi. Nigdzie nie wychodza, bo ona nie chce, a jak juz to ja trzeba do domu niesc bo nawalona wiecznie, kase jej na wszystko daje, mimo ze ona tez pracuje i zawsze jak my potrzebujemy to pomaga. Czy finansowo, czy jakas pomoca w domu. Z moja mama tez spoko, jak to ona stwierdzila poki co moze tylko finansowo pomoc (mieszka w UK) nie na zasadzie pozyczki, ale daje to wezcie.
Tylko nie myslcie ze nas ktos utrzymuje [emoji23] Maz pracuje po 12 godz, tylko jak nas konkretnie przycisnie to wtedy korzystam ze tak powiem z pomocy.

xrotgov3q3o4y33i.png

@Marta97 - ok 2kg różnicy mogą być przed/po wc (tak, kiedyś sprawdzałam..), ale pilnuj, żeby jeść dużo warzyw i owoców, żeby maleństwu nie brakowało witamin i mikroelementów

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Justme dobrze, że Cię Jeszce dziś przyjmie. Ja tez mam mózg ciążowy ;)

Ola ja tez mam 41 nr stopy, 173 i waze duuuzo więcej :) więc ja jestem duża kuleczka ;)

Dziewczyny na czym polega grupa zamknięta? Musialabym mieć aplikacje ściągnięta?
Nie, nie trzeba żadnej aplikacji :) Moderator takiej grupy musi dodać każdą osobę do tej grupy i normalnie w nią wchodzisz :)

Do góry