reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zamowilam sobie spodnie w c&a normalny rozmiar jaki noszę, a przyszły okropnie wielkie :/ z dupy spadają... pierwszy raz coś jest na mnie za duże, a nie za małe ;)

reklama
JustMe55 - jesteś rekordzistką ;)

Aczkolwiek ja notuję wszystko, bo własnej głowy bym zapomniała chyba, nawet żeby maila wysłać muszę mieć zapisane, bo nie ogarniam... Ciąża mi na mózg padła...
I pomyśleć, że wcześniej wszystko pamiętałam, byłam mistrzynią organizacji itd... Myślicie, że po porodzie wrócę do normy? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zazdroszcze tesciowej. Moja wyznaje motto "skoro jej nikt nie pomagal, to ona tez nie bedzie". Jest alkoholiczka -oczywiscie ostro zaprzecza, zlosliwa, dwulicowa. Usmiechnie sie dp Ciebie, a za plecami tak Cie obgada ze sie plakac chce. Tesciu na odwrot. Zloty czlowiek. Nie wiem jak on z nia wytrzymuje. Nawet moj maz sie dziwi. Nigdzie nie wychodza, bo ona nie chce, a jak juz to ja trzeba do domu niesc bo nawalona wiecznie, kase jej na wszystko daje, mimo ze ona tez pracuje i zawsze jak my potrzebujemy to pomaga. Czy finansowo, czy jakas pomoca w domu. Z moja mama tez spoko, jak to ona stwierdzila poki co moze tylko finansowo pomoc (mieszka w UK) nie na zasadzie pozyczki, ale daje to wezcie.
Tylko nie myslcie ze nas ktos utrzymuje [emoji23] Maz pracuje po 12 godz, tylko jak nas konkretnie przycisnie to wtedy korzystam ze tak powiem z pomocy.

xrotgov3q3o4y33i.png
Nikt nie uwaza ze na utrzymaniu jestes. Ale wiadomo ze taka pomoc czasem sie przyda. Moja teściowa wlasnie czasem sama bierze i kupuje leki(pracuje w szpitalu i ma taniej) a pozniej nie chce zeby jej zwracac. Zawsze cos dzieciakom kupi,albo jak cos kupujemy to sie dolozy. Moja mama podobnie,duzo pomogla przy komuni dzieciakow. A ze szedl syn z corka to zaoferowala ze w ramach prezentow ubierze dzieciaki od a do z....a pozniej i tak koperty dala.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam smaka na jakąś sałatkę tak bym zjadła, ale... trzeba jechać do sklepu, ogarnąć się i małego i nie mam pojęcia jaka zrobić, żeby było szybko :)

Marta97 ale u siebie na wadze przed wizytą tez tyle wazylas? Bo któraś waga może blednie wskazywac. Ja np. lubie wagę u mojej siostry bo zawsze 2 kg mniej waże ;)

Nie, nie trzeba żadnej aplikacji :) Moderator takiej grupy musi dodać każdą osobę do tej grupy i normalnie w nią wchodzisz :)
No to pozostaje utworzenie takiej grupy ;)

Tylko prośba, żeby pierwszy post zostawić taki "organizacyjny" - wrzucenie tam linków do naszych innych wątków itd i jakieś tym podobne może się czasem przydać, co? ;)

To kto tworzy? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Słyszałam, że rozmiary ciążowe wychodzą większe niż ten rozmiar, który się nosiło do tej pory. Kupiłam legginsy L i mam za luźną gumkę, muszę ją jakoś skrócić.

reklama
A ja mam smaka na jakąś sałatkę tak bym zjadła, ale... trzeba jechać do sklepu, ogarnąć się i małego i nie mam pojęcia jaka zrobić, żeby było szybko :)
Moze seler ze sloika,ananas piers kurczaka i sos czosnkowy, albo np.salatka gyros, najprostrza to mix salat male pomidorki plus mini mozzarella plus jakis vinegret.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry