reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam teraz tak na zakupach, bez listy się nie ruszam bo bym nic nie kupila

Ja tak miałam już przed ciążą :-D:-D

Dobrze ze udalo ci sie wbic na wizyte to najwazniejsze. Widze ze skleroza ciazowa nie tylko mnie lapie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No nie... w pierwszej ciąży 2 razy nie zamknęłam mieszkania, raz pomyliłam drogę do domu którą jeżdziłam LATAMI, raz wypłacałam pieniądze z bankomatu, wszystko ogarnęłam, zabrałam kartę, tylko nie zabrałam karty... babka biegła za mną z pieniędzmi w galerii :unsure::unsure::unsure:

Bardzo Wam dziękuję za uznanie :-D:-D:-D

@Margana, gdzie się podziewasz?

reklama
No to pozostaje utworzenie takiej grupy ;)

Tylko prośba, żeby pierwszy post zostawić taki "organizacyjny" - wrzucenie tam linków do naszych innych wątków itd i jakieś tym podobne może się czasem przydać, co? ;)

To kto tworzy? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To chyba trzeba najpierw napisać do administratora prośbę o utworzenie takiego wątku :)

reklama
Do góry