reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurde to mnie trochę zmartwilas bo myśmy planowali w grudniu jechać z synusiem do Polski a mamy 1180 km :szok: więc w jedna godzinę choćbysmy odrzutowcem polecieli to nie ma szans :D
Tu chodzi przede wszystkim o kręgosłup dziecka. więc w czasie dłuższej podróży ważne, żeby robić przerwy, postoje, wyciągać dziecko z fotelika, żeby mogło w naturalnej pozycji trochę poleżeć. od jednorazowej dłuższej podróży raczej nic złego stać się nie powinno. A te zalecenia są podyktowane panującą ostatnio modą na branie dzieci w fotelikach na spacery po parkach itp gdzie spędzają pół dnia w foteliku. Bynajmniej tak nam to przekazał lekarz z którym konsultowaliśmy nasz wyjazd z synem.

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hahahahah nie ma wiecej.....ja dwie kanapki zjem i czubata jestem. Niestety nie moge najadac sie tak ze mi sie ulewa bo konczy sie to przytulaniem kibelka. Kiedy chodzilam do liceum to wpakowalam sie bulimie,wyszlam z tego choc latwo nie bylo(droga przez meke) ale zostalo mi tak ze nie moge napchac sie bo zle sie to konczy.

Ola u ciebie to 1 ciaza. Niedlugo tez poczujesz to. I uwierz nie da sie tego pomylic. A ja te pukanie czuje z jeden strony-lewej. Czasem po srodku takie smyranie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez po lewej [emoji3] I tam ostatnio na prenatalnym byla dzidzia [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dzięki :)
To znaczy, że chyba wszystko ok ;)

Ja kocham Bieszczady... Ale nie wiem, czy uda się pojechać... Może w kwietniu, ale też właśnie budowa, no i zależy jak ja się będę czuła, itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Bieszczady kochamy ale raz spotkaliśmy się tam z niedźwiedziem i wolałabym tego doświadczenia nie powtarzac w ciaży bo bym chyba na miejscu urodziła :D Może do wrocławia sie przejedziemy bo tam jeszcze nigdy nie byliśmy :)

Tu chodzi przede wszystkim o kręgosłup dziecka. więc w czasie dłuższej podróży ważne, żeby robić przerwy, postoje, wyciągać dziecko z fotelika, żeby mogło w naturalnej pozycji trochę poleżeć. od jednorazowej dłuższej podróży raczej nic złego stać się nie powinno. A te zalecenia są podyktowane panującą ostatnio modą na branie dzieci w fotelikach na spacery po parkach itp gdzie spędzają pół dnia w foteliku. Bynajmniej tak nam to przekazał lekarz z którym konsultowaliśmy nasz wyjazd z synem.

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Aaa no to na pewno my zawsze robimy parę przerw żeby trochę kości wyprostować zjeść siusiu itd no A przy Maluszku pewnie będzie ich jeszcze więcej karmienie przebieranie pieluszek itd :D no chyba że synuś nie będzie lubial jeździć w aucie :D

Ja ostatnio byłam 3 razy z rzędu na campingu nad Balatonem. Normalnie zakochałam się w tym miejscu po uszy. My zawsze jeździmy z namiotem i obowiązkowo bierzemy rowery, a tam jest gdzie jeździć. W tym roku ogólnie będzie ciężko gdzieś pojechać bo ani z brzuchem wielkim, ani z noworodkiem :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja ostatnio byłam 3 razy z rzędu na campingu nad Balatonem. Normalnie zakochałam się w tym miejscu po uszy. My zawsze jeździmy z namiotem i obowiązkowo bierzemy rowery, a tam jest gdzie jeździć. W tym roku ogólnie będzie ciężko gdzieś pojechać bo ani z brzuchem wielkim, ani z noworodkiem :(

p19uqqmzxqi22hcj.png
Tez planowalam z mezem tam jechac na wakacje ale zawsze jak cos zaplanujemy to cos nak wypadnie... Teraz auto sie zepsulo i wszystkie oszczednosci na samochod.. I wakacje w czechach na basenie spędziłam [emoji13]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry