reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Marika piękny widok :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Cholera mnie weźmie :/
Sąsiad od kilkunastu minutach wierci w ścianie, chyba się..... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja mieszkam na nowym osiedlu, oddanym do użytku w czerwcu. Pierwsze 2 miesiące katorga! non stop wiercenie ze wszystkich stron itp. Teraz wierci już tylko sąsiad z góry. Mieszka tam od lipca i nie ma dnia żeby nie wiercił... Nie mam pojęcia co on tam robi

Wierzę no i gratuluję zdrowego dzidziolka :) Też już mnie kusi żeby powolutko zacząć kupować te maluśkie ciuszki, ale mój twierdzi że jeszcze za wcześnie :/ Ale coś czuję że nie będę go słuchać :D

A to jaką masz mutację? Ja mam dwie MTHFR i PAI-1 ale od początku biorę metylowy kwas foliowy więc wierzyłam że będzie dobrze :)
MTHFC677T c677t heterozygota tez biorę metulowy kwas foliowy ale mimo wszystko się bałam ale teraz już wierzę że będzie dobrze :)

Jednak jestem pacan
Odebrałam wynik na maila z pappa widziałam jedna Str i dalej nie zajrzałam ‍♀️ macie racje na drugiej Str były wyniki mogę porównać z waszymi ???
1515689782-0f992bef66428d94-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja biorę heparyne i juz po woli brakuje miejsca na brzuszku :/
Ja tez. Wydawało mi się że już się miejsce skończyli ale przyszłą do mnie pielęgniarka, spojrzała fachowym okiem, dała kilka nowych porad i jakoś leci. A weszłam już w 16 tydzień.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez. Wydawało mi się że już się miejsce skończyli ale przyszłą do mnie pielęgniarka, spojrzała fachowym okiem, dała kilka nowych porad i jakoś leci. A weszłam już w 16 tydzień.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio mój mąż trafił w zrost i taki siniaki mi się zrobił masakra :/ ja jutro zaczynam 16 tydzień :) chyba też muszę podskoczyc do pielęgniarki w takim razie

Do góry