Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tej chwili dla odmiany mam bardzo wysoka temperaturę pod pachą... wiec chyba jednak jestem poprostu chora.. ale nie czuje sie choraJak tam dziewczyny ? Ja dalej czekam na @ jak pisałam@ ma być w niedziele ale przyjdzie wcześniej pewnie bo przedwczoraj spadla temperatura a dziś nawet nie mierzyłam ....
Też bym chętnie pomogła ale mam w rodzinie niepełnosprawne dzieci więc siłą rzeczy 1% idzie zawsze do nich...Dziewczynki może to co wstawię trochę nie na miejscu, ale może mnie nie zlinczujecie. A mianowicie chodzi o to, że zbliża się rozliczenie PIT, a co za tym idzie chcę was prosić w imieniu swoim i mojego Krzyśka o przekazanie 1% na jego konto w Fundacji Słoneczko. Ulotka trochę stara, ale postaram się wkrótce zaktualizować. Z góry dziękuję.
![]()
...marzenia mają wielką moc...
Może rano coś zróbW tej chwili dla odmiany mam bardzo wysoka temperaturę pod pachą... wiec chyba jednak jestem poprostu chora.. ale nie czuje sie chora
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Dziewczyny 15cm zdrowy chłopiecbył dzyndzolek i jaderka [emoji1]
Super będzie synuś [emoji7][emoji7]Dziewczyny 15cm zdrowy chłopiecbył dzyndzolek i jaderka [emoji1]
Marta Ty masz jednak rentgen w oczkach
Będzie Grześ [emoji173]
![]()
Nie mysle zw i tak nic nie yjdzie to dopiero 10dni po