reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam dziwny niepokój przed jutrzejsza wizyta :/ syna zostawiam jutro u brata. Ma chlopak studniowke, i do szkoły sie nie wybiera by się wyspac. Troche mu pokrzyzowalam plany :) ale dupe mi ratuje.
To fajnie, ze sie udalo brata przekonac [emoji5] A czemu zle przeczucia? Na pewno wszystko ok!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aha I polozna juz mialam w domu [emoji38][emoji38]dla mnie szok ale ok bo w Uk mialam wizyty w gabinecie od 17 tc a P.O. porodzie w domu 2 msce co tydz a tu 14 tc i juz byla w domu pytac sie jak sie czuje i historie poprzedniej i tej ciazy
Dala wixytowke mowiac kiedy chce mam dzwonic[emoji4]
O to jest akurat fajne[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Haha, fajnie to brzmi zamawiac szpital [emoji6] A jak nie zamowisz to Cie nie przyjma?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Z tym zamawianiem szpitala to głównie chodzi o sprawy papierkowe. Ok 35 tyg zgłaszasz się w wybranym szpitalu i się rejestrujesz. Przeprowadzają z Tobą wywiad odnośnie ciąży, planujecie przebieg porodu, na co się zgadzasz, a na co nie. Zapisują czy planujesz karmić naturalnie, czy zgadzasz się na dokarmianie albo chcesz leki na zatrzymanie laktacji. Ogólnie wszystko jest ustalane na spokojnie a nie gdy przyjeżdża się z bólami do porodu. Bynajmniej ja tak miałam.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Z tym zamawianiem szpitala to głównie chodzi o sprawy papierkowe. Ok 35 tyg zgłaszasz się w wybranym szpitalu i się rejestrujesz. Przeprowadzają z Tobą wywiad odnośnie ciąży, planujecie przebieg porodu, na co się zgadzasz, a na co nie. Zapisują czy planujesz karmić naturalnie, czy zgadzasz się na dokarmianie albo chcesz leki na zatrzymanie laktacji. Ogólnie wszystko jest ustalane na spokojnie a nie gdy przyjeżdża się z bólami do porodu. Bynajmniej ja tak miałam.

O to super! A u nas w bolach trzeba odpowiadac na wszystkie pytania[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ojej, dziekuje kochana [emoji8] Fizycznie ok. Psychicznie dolek nie przechodzi. Za duzo problemow. Jeszcze mloda wrocila z katarem, a w pon.szpital [emoji20] A jak u Ciebie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie ja jakoś fizycznie nie bardzo dziś jak się podnosiłam do siadania po popołudniowej drzemce to tak mnie zabolało w brzuchu że aż mi się gorąco zrobilo :/ w ogóle od rana w kroczu mnie jakoś bolało chyba synuś rosnie coraz bardziej i się rozpycha a wczoraj bolał mnie pępek także tyle z mojej fizycznosci ale jak to ja mówię fizycznie człowiek jest wiele znieść dla tej małej istotki najważniejsze , że On się ma dobrze :) ale psychicznie mi jakoś tak trochę smutno w sumie to nie wiem sama dlaczego mój w pracy siedzę tak sama (niezupełnie sama z synusiem w brzuszku) ale wiesz o co chodzi i tak o byle czym rozmyślam i mi tęskno za PL ..

No właśnie ja jakoś fizycznie nie bardzo dziś jak się podnosiłam do siadania po popołudniowej drzemce to tak mnie zabolało w brzuchu że aż mi się gorąco zrobilo :/ w ogóle od rana w kroczu mnie jakoś bolało chyba synuś rosnie coraz bardziej i się rozpycha a wczoraj bolał mnie pępek także tyle z mojej fizycznosci ale jak to ja mówię fizycznie człowiek jest wiele znieść dla tej małej istotki najważniejsze , że On się ma dobrze :) ale psychicznie mi jakoś tak trochę smutno w sumie to nie wiem sama dlaczego mój w pracy siedzę tak sama (niezupełnie sama z synusiem w brzuszku) ale wiesz o co chodzi i tak o byle czym rozmyślam i mi tęskno za PL ..

Czyli musisz ja szybko jakoś wyleczyć oby się udało do tego poniedziałku trzymam kciuki no i oby wkoncu wszystko Ci się poukladalo tak jak sobie życzysz:**

No to faktycznie fajnie że tutaj załatwia się to na spokojnie, dobrze wiedzieć:)

Aha I polozna juz mialam w domu [emoji38][emoji38]dla mnie szok ale ok bo w Uk mialam wizyty w gabinecie od 17 tc a P.O. porodzie w domu 2 msce co tydz a tu 14 tc i juz byla w domu pytac sie jak sie czuje i historie poprzedniej i tej ciazy
Dala wixytowke mowiac kiedy chce mam dzwonic[emoji4]

No to fajnie że zawsze możesz zadzwonić:) przyda się taka bratnia dusza tutaj :)

reklama
No tak, rozumiem. Wlasnie te rozmyslania sa najgorsze, zwlaszcza wieczorami[emoji53] A planujecie powrot do Polski?
Co do boli to oczywiscie wszystko sie rozciaga, dzidzia rosnie coraz bardziej, to juz tak bedzie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry