reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Jak teraz byłam chora to staraliśmy się. Jak On chory to już nie... No nie zrozumiem tego.
Czy plemniki mogą tak długo wytrzymać w organizmie kobiety? :(

Do tygodnia [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
W dzień 3 razy, czasem 4 i w nocy conajmniej raz się budzi. Ja musiałabym do lekarza czekać miesiąc, więc na razie odpuszczam i czekam cierpliwie, może powoli się unormuje. Ja @ dostałam po 9 miesiącach od porodu, minęło kolejne 9 i nic się nie zmienia...
Ja dopiero 2 @ dostalam i na razie po 28 dniach. My w dzien raz czasami wcale za to w nocy 3/4 razy

Jesli tak sie stanie, to pierwszy raz od kiedy sie staram bede miala owulacje przed 19 dc. A to bedzie oznaczac, ze Ovarin działa :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No to super by było :) a ten ovarin jest na recepte? Ja mam też często dosyć pózno owu

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@wisienka94 Koleżanka urodziła zdrową śliczną córeczkę. :) Była dzielna, w pewnym momencie spadło jej tętno do 50 ale lekarze dali radę. Urodziła siłami natury, bez nacinania i bez pęknięcia. I jak mówiła, że ten drugi poród był gorszy pod względem bólu. :)

No to super by było :) a ten ovarin jest na recepte? Ja mam też często dosyć pózno owu

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, jest bez recepty ale jest bardzo często polecany przez ginekologow zwlaszcza przy policystycznych jajnikach. No i opinie ma świetne. Tak jak Migdalove pisala, ok 50 zl na miesiac.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

@wisienka94 Koleżanka urodziła zdrową śliczną córeczkę. :) Była dzielna, w pewnym momencie spadło jej tętno do 50 ale lekarze dali radę. Urodziła siłami natury, bez nacinania i bez pęknięcia. I jak mówiła, że ten drugi poród był gorszy pod względem bólu. :)
Super, gratulacje dla koleżanki:) Ale ostatnie zdanie mnie nie pociesza;) ja sobie nie wyobrażam większego... (oczywiście nie straszę tych co nie rodziły;))
A w ogóle to ciekawe jak to działa, że mimo wszystko chce się znowu przez to przechodzić. Zaraz po porodzie byłam pewna że nigdy więcej:D a jednocześnie strasznie mi było szkoda bo przecież chciałam jeszcze dwójkę:D

Super, gratulacje dla koleżanki:) Ale ostatnie zdanie mnie nie pociesza;) ja sobie nie wyobrażam większego... (oczywiście nie straszę tych co nie rodziły;))
A w ogóle to ciekawe jak to działa, że mimo wszystko chce się znowu przez to przechodzić. Zaraz po porodzie byłam pewna że nigdy więcej:D a jednocześnie strasznie mi było szkoda bo przecież chciałam jeszcze dwójkę:D
U niej pierwszy poród był tak szybki, że nie zdążyła poczuć bólów. ;)

U mnie nadal nie ma okresu... Nie wiem co jest...

Tak sobie właśnie policzyłam, że gdyby udało nam się w lutym to termin byłby idealnie, co do dnia w moje urodziny...
Zawsze chciałam mieć dziecko z wiosny/lata, a tu jesień. Muszę przemyśleć czy nie lepiej będzie poczekać tak, żeby w razie coś był już nowy rok - nie lubiałam nigdy być z końca roku ;(

reklama
@-Aia
@wisienka94
Ja mam cykle ok 27-29 dniowe
Od dwoch dni mam taka ciemniejsza 2 kreske. U mnie jest rano teraz wzielam 1 test do pracy i zrobie okolo polodnia. Najwyzej zaprosze S zeby wpadl do mnie w okresie lunchu...
Boje sie jednak, ze nic z tego nie bedzie bo caly czas biore leki. Nie sa to co prawda antybiotyki, ale caly czas jestem oslabiona i z zawalonymi zatokami.

Do góry