reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć:-)

Mam na imię Monika i jestem mamą z września 2005, kiedy to urodziłam córeczkę - Kamilkę:tak:. Siedzę w domu od lipca 2005 i pewnie jeszcze chwilę posiedzę.
Nigdy wcześniej do Was nie zaglądałam, aż do dzisiaj:-). Zerknęłam, troszkę poczytałam i zobaczyłam, że tak jakoś sympatycznie tu u Was:happy:. Czy przygarniecie jeszcze jedną mamę siedzącą w domu:confused:

reklama
Witaj Monia
36_1_39.gif

Hej kobitki:-) U nas dzis calkiem niezla pogoda. Posprzatalam zrobilam obiad itd itp. Zreszta nie mialam nic lepszego do roboty bo przez cale dopoludnie nie mialam internetu bo cos robili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wiecie co ja chyba naprawde jestem od niego uzalezniona, bo sie wkurzylam ze nie moge sobie wlaczyc:szok::szok:. Za to wykorzystalam ten czas bardzo dobrze bo w domku az sie blyszczy;-):laugh2::laugh2:.

Witam!
Ja miałam kolejna ciężką noc... Kubus częśto się budził...ale za to spaliśmy do 9ej:-)
Jutro zapisałam go do lekarza, bo coś chyba ma z prawym uszkiem, taka ciemna wosowina mu się tam zebrała i nie pozwala sie dotknąć, mam nadzieję, ze to nic groźnego, bo chcemy na tydzień do teściów jechać.
A co to Iwonki.c jeszcze nie było??? Oj nie ładnie , nie łanie!!!!:-) (no chyba że przeoczyłam?)

Trzymam kciuki za Kubusia zeby to nic powaznego nie bylo:tak:. Nie bylo mnie jeszcze bo netu nie mialam cale dopoludnie:no::no:, ale dzieki ze o mnie pomyslalas:tak::-)

cześć:-)

Mam na imię Monika i jestem mamą z września 2005, kiedy to urodziłam córeczkę - Kamilkę:tak:. Siedzę w domu od lipca 2005 i pewnie jeszcze chwilę posiedzę.
Nigdy wcześniej do Was nie zaglądałam, aż do dzisiaj:-). Zerknęłam, troszkę poczytałam i zobaczyłam, że tak jakoś sympatycznie tu u Was:happy:. Czy przygarniecie jeszcze jedną mamę siedzącą w domu:confused:

MONIA no pewnie:tak::tak::-)

OLA K I IWONKA dobrze ze po wizycie u gina wszystko ok teraz tylko regularnie prosze robic wyniki, przyjmowac witaminki i sie nie przemeczac:tak::-):-)

ANIA 31 to bierz witaminki a wynikami tak bardzo sie nie przejmuj czesto w ciazy sa gorsze niz normalnie:tak:

No i nie wiem co komu jeszcze bo zapomnialam....sklerotyczka:zawstydzona/y::laugh2:

Monia77, pewnie że przygarniemy! Fajnie, że coraz więcej mamusiek!

Leika, Ty masz imponującą wiedzę dziewczyno! :tak: Nawet nie wiedziałam, że to się nazywa konflikt grup głównych. Elisabeth pisze, że u niej i męża podobna sytuacja a konflikt nie wystąpił, ciekawa jestem co powoduje, że w jednym wypadku jest a w innym nie ma... może sobie o tym poczytam przy okazji.

Iwonka, jesteśmy w ciązy, testy nam wyszły, okresu nie ma i nie dopuszczamy innej możliwości. Mój gin wczoraj stwierdził, że tak, kartę mi założył... moze faktycznie u mnie to jakoś bardziej wyczuwalne... albo zmyślał? :confused: eee tam, jesteśmy Iwonka i już!!

OlaK no mysle ze lekarz nie powie nie, nie jest pani w ciazy a test pania oszukal,wiadomo ze potwierdzi bo w sumie jesli jest robiony po s[podziewanej @ to musi byc wiarygodny,co innego jak jest robiony zaraz po zaplodnieniu tzn 7 dni czy wiecej.Wiele ciaz ginie do @.Wiem wiem ze jestesmy w ciazy i bardzo sie z tego ciesze!!!!!!!!!

Monia77, czyżby Twoje maleństwo było o 1 dzień młodsze od mojego? Tak mi wygląda na podstawie naszych suwaczków... Maks się urodził 23 września 2005.

Iwonka, w przyszłym tyg. jedziemy do Wawy w związku z moją mgr i pewnie zostaniemy do weekendu - Maks ma wtedy urodziny.
A z przeprowadzką nie musimy się spieszyc i tak będziemy płacić za ten dom do końca roku pewnie jeszcze z miesiąc czy dwa tu pomieszkamy, z przerwami ;-)
Na razie Tomek odpoczywa i porządkuje sobie pomysły, tak powiedział, zobaczymy co mu wyjdzie z tego hihi

Dziewczyny, dziękuję bardzo za miłe przyjęcie:tak::-)
W najblizszej wolnej chwili napiszę o sobie i Kamilce w odpowiednich wątkach, a teraz już niestety muszę uciekać, bo mąż do domu na obiad wraca:tak:

Gratuluję nowym przyszłym mamusiom:tak:. Uważajcie na siebie i na maleństwa:tak:

Jeszcze raz serdeczne dzięki i do napisania wkrótce:tak::-).

reklama
Do góry