iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No i my dzis do 8:30 spalysmy
:-):-):-):-)
:-):-):-):-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-):-):-):-)
Ja też chcę
Niebo mam tak sino bure że na pewno zaraz lunie
Ach ta jesień

Taa pozostawię to bez komentsarza
Poza tym stwierdziłam że poki jeszcze mogę to musze najeść się takich potraw bo jak urodzę i uda się karmić piersią to nadługi czas zapomnę o bigosie, fasolce po bretonsku, leczach kapustce zasmarzanej...Rany to już wiem co będę pichcić w najbliższym czasie
kolejną czarną ;-)
pogubimy się niedługo
Napisz nam cos więcej o sobie. Życzę Ci powodzenia w urzędach.

chyba jutro też zrobię 
:-)W poprzedniej ciazy bylam pierwszy raz u gina jak bylam juz 2 miesiace w ciazy to gin powiedzial ze wyglada na to ze macica jest troche rozpulchniona co moze swiadczyc o ciazy
:-)dlatego nie zdziwilo mnie wczoraj ze on nie mogl odrazu bez badan stwierdzic miesiecznej ciazy

Mała waży teraz 9100 więc jest co nosic

Też bym bigos zjadła ale chyba zrobię dopiero na nasze urodzinki bo mi się teraz nie chce.