Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ogólnie mam nadwrażliwe jelito. Nerwy mi od razu na żołądku siadają. W tej ciąży już dwa razy węgiel musiałam wziąćNo to tak jak ja[emoji53] Tez problemy wiecznie, wiec nie wiazalam tego z magnezem[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A masz to stwierdzone? Ja tez u siebie podejrzewam, ale sie nie badalam.Ja ogólnie mam nadwrażliwe jelito. Nerwy mi od razu na żołądku siadają. W tej ciąży już dwa razy węgiel musiałam wziąć
Ja po chwilowym spacerze byłam padnięta [emoji14] jednak na górze jest faktycznie inne powietrze i organizm musi się przyzwyczaić [emoji14] ale usiadłam na śniegu i za chwilę było git
Oj zapomnialam, ze Ty nie w Polsce[emoji6] Ale jak bys miala mozliwosc sprobowac i bys widziala, ze lepiej dziala to mozna by pomyslec o jakiejs przesylce[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Lekarz mi stwierdził po objawach, bo bym musiała mieć jeszcze kolanoskopie ale nie miałam odwagi:/ wiem co mi szkodzi, i ja mam tą postać biegunkowa:/A masz to stwierdzone? Ja tez u siebie podejrzewam, ale sie nie badalam.
Za to mam potwierdzony refluks i przewlekly stan zapalny zolodka i przelyku[emoji20] Zgaga i bole zoladka nasilone. A te wzdecia tez wlasnie ciagle.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Hehehe jaki asNa poprawę humoru [emoji16]
Wracam do domu od poloznej z wynikiem testu PAPPA z krwi. Mąż ( nie Polak) pyta co to za badanie , więc odpowiadam , że specjalne z krwi pokazujące ryzyko wystąpienia wad genetycznych ale do tego jeszcze potrzebne jest USG.
Patrzy na kartkę ... patrzy i pyta " a skąd mieli moja krew ? " Zbaranialam . Twoja ? No tak . Napisali Pappa [emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz jestem z tych starszych mamusiek Mam 32 lata.
Dzisiaj coś mniejszy ruch na forumOdpoczywacie?
Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily