Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ale wdrazejie lekowbmoze duzo pomoc i kobiete uspokoic ze probuje jej sie pomoc a nie pozostawiac samej sobie na laske losu
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety Uk do 12 tc nie uznaje ciazy;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ale wdrazejie lekowbmoze duzo pomoc i kobiete uspokoic ze probuje jej sie pomoc a nie pozostawiac samej sobie na laske losu
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestetyNiestety Uk do 12 tc nie uznaje ciazy;/
Różnica w podejściu Pl a inne kraje![]()
![]()
SuperJesteśmy już po wizycie [emoji4] wszystko ok, dzidziuś tańczył [emoji2] próbowała zaglądnąć mu między nogi ale się okręcił i za dwa tygodnie będziemy próbować [emoji4] szyjka 3,8CM i wszystko pozamykane więc brudzenie faktycznie było spowodowane łożyskiem [emoji4] jestem już spokojna i czekam na następną wizytę [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A to lipa. No to teraz oby już nie leciało nicJak podałam swój dowód, po wpisaniu do komputera danych od razu mi powiedziała w jaki dniu ciąży jestem. Miała wszystko w systemie.
Ale skoro we wtorek ma USG a robią je w 2 trymestrze to pomyślałam że może jakby oszukała nikt by móc nie mówi a to USG by zrobili. Ale jak pisałam nie znam tamtejszych przepisów i procedurAle to nic by nie zmienio bo Sabina pisała, że tam ratują od 2 trymestru a jej brakuje ponad 2tc do drugiego...
![]()
We wtorek ma prenatalneAle skoro we wtorek ma USG a robią je w 2 trymestrze to pomyślałam że może jakby oszukała nikt by móc nie mówi a to USG by zrobili. Ale jak pisałam nie znam tamtejszych przepisów i procedur