Nafoxed
Aktywna w BB
Ale jest cień?11dpo wlasnie komputer/telefon zmienia jakosc... =/
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jest cień?11dpo wlasnie komputer/telefon zmienia jakosc... =/
![]()
No ja go widze i staralam sie zrobic najlepsze ujecie =)Ale jest cień?Mam nadzieję że tak!!
U mnie na tel i tak lepiej zawsze widać te cienie niz na kompie. Ale teraz leży rozładowany więc nawet nie mam jak sprawdzic ;/
Jak jest to Gratuluję!No ja go widze i staralam sie zrobic najlepsze ujecie =)
![]()
Gratulacje[emoji4]No ja go widze i staralam sie zrobic najlepsze ujecie =)
![]()
Trzymam kciuki, aby byly i to takie jebutnie czerwone!!! =)Jak jest to Gratuluję!Ale z tego co pamiętam miałaś w tym cyklu dużo objaw prawda?
![]()
Teraz najlepiej betę zrobic już dla 100% pewności. Ale bardzo sie ciesze! To bardzo motywujące że coraz więcej z nas się udajeMi też się marzą dwie kreseczki za tydzień
![]()
Czekam cierpliwie w poniedziałek powtórzę powinna byc juz lepiej widocznaEliza witaj!
Jabłuszkowa owocnych starań!
Otoona gratuluję nowej pracy!
Jotka, ja jestem ślepa kicha chyba i drugiej krechy nie widzę totalnie. Planujesz zrobić betę, czy cierpliwie czekasz?
Ja zamierzam dzisiaj test kupić i jednak się sprawdzić...Co ma być to będzie, a przynajmniej będę wiedziała, czy mogę się mojego ulubionego cydru przy weekendzie napić. U mnie dzisiaj 31dc. Objawów totalnie brak, chyba, że zaliczyć spanie na zawołanie, ale to akurat miewam niezależnie od stanu
. Jestem z tych, co co i rusz na pętli autobusowej się budzą, albo kilka przystanków po swoim
.
Korci mnie żeby już zaraz siknąć na test owulacyjny, ale sobie tłumaczę usilnie, że to bez sensu zupełnie. Już raz mi jednokreskowy wyszedł.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki baaardzo mocno!Czekam cierpliwie w poniedziałek powtórzę powinna byc juz lepiej widoczna
![]()