reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My po wizycie, nie ma w gabinecie usg, więc zdjęcia przy następnej wizycie. Niestety dopadły mnie okropne skurcze nóg, no i chyba zaczynam przygodę z rwą kulszową. Pani doktor jak zwykle pytała czy chcę L4, a ja uparcie nie chcę. Skwitowała to tylko, że żadnego orderu za chodzenie do pracy w ciąży nie dostanę;) Jasani zmień mi proszę datę usg z 31 na 24 stycznia:)

Ja też jeszcze pracuje i też nikt mi orderu nie da[emoji31] . Gdybym była w pl to bym brała bez zastanowienia[emoji4] w uk mogę od poniedziałku iść na macierzyński 12tyg przed terminem [emoji33] tak mi położna powiedziała jak zapytałam o zwolnienie.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki kochane mam pytanie w którym tygodniu ciąży odstawiłyście wszystkie leki ?
Bo ja już odstawiłam duphaston i teraz clexsane.Mam brać tylko 2x1 luteinę.Najbardziej chodzi mi o clexsane kiedy odstawiłyście.

1515832814-4445c26f07d43c43-aaaaaa.jpeg
cioteczki dziś kończymy miesiąc [emoji173] [emoji7] piękny cudowny wspólny miesiąc [emoji173]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki kochane mam pytanie w którym tygodniu ciąży odstawiłyście wszystkie leki ?
Bo ja już odstawiłam duphaston i teraz clexsane.Mam brać tylko 2x1 luteinę.Najbardziej chodzi mi o clexsane kiedy odstawiłyście.

Ja clexan będę brała jeszcze po porodzie przez pewien czas . Progesteron brałam do 20tc jak dobrze pamietam . Wszystko zależy od przebiegu ciąży i lekarza bl wiem ze niektóre dziewczyny miały odstawiane odrazu leki a są takie co prawie przez całą ciąże brały .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry