Gratulacje
Dziękuję! Już się zapisałam![]()
Parę tematów będzie sponsorowanych i bez sensu jak to na darmowych warsztatach ale na pierwszą pomoc warto czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje
Dziękuję! Już się zapisałam![]()
Moje gratulacje...nareszcie z malutka...Na szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
My po wizycie, nie ma w gabinecie usg, więc zdjęcia przy następnej wizycie. Niestety dopadły mnie okropne skurcze nóg, no i chyba zaczynam przygodę z rwą kulszową. Pani doktor jak zwykle pytała czy chcę L4, a ja uparcie nie chcę. Skwitowała to tylko, że żadnego orderu za chodzenie do pracy w ciąży nie dostanęUdanych wizyt dziewczyny !!!@ Bobisia czekam na relacje z połówkowego [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ile ten cały warsztat trwa? 3-4 h?Parę tematów będzie sponsorowanych i bez sensu jak to na darmowych warsztatach ale na pierwszą pomoc warto czekać![]()
Gratulacje kochanaNa szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.
Gratulacje!!!dużo zdrówka dla Was dziewczynyNa szybko. Zosieńka ur. sn 12.01.2018r. Waga 3650 56cm.
A ile ten cały warsztat trwa? 3-4 h?
Ha ha ha ja też dlugggggo pracowałam i orderu nie było hiMy po wizycie, nie ma w gabinecie usg, więc zdjęcia przy następnej wizycie. Niestety dopadły mnie okropne skurcze nóg, no i chyba zaczynam przygodę z rwą kulszową. Pani doktor jak zwykle pytała czy chcę L4, a ja uparcie nie chcę. Skwitowała to tylko, że żadnego orderu za chodzenie do pracy w ciąży nie dostanęJasani zmień mi proszę datę usg z 31 na 24 stycznia
![]()