tola_tola
Fanka BB :)
jeeee!!!gratulacje:****[emoji7][emoji7]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeeee!!!gratulacje:****[emoji7][emoji7]
I właśnie to jest to u mnie też jakiś straszny wstręt do jedzenia ciężko określić nie no ja to juz chyba tu zwariowalam dziewczyny na tym forum :-) :-)Ty masz 21 dc, a ja 20 dcPróbowałam zjeść jajecznicę, nie umiem...
Czasami jeden raz a dobry wystarczy ! Bardzo!❤Dziękuję, na razie ostrożnie, jesli inne testy wyjdą dodatnie to nawet nie mam terminu porodu z OM bo mi się owu przesunęła maskrycznie, ostatnia byla 18.11 w a seks byl tylko 1 raz dwa dni przed pozytywnym testem owu pod koniec grudnia
Jestem w szoku!
właśnie wcinam mandarynki, ale jakiś inny smak mająI właśnie to jest to u mnie też jakiś straszny wstręt do jedzenia ciężko określić nie no ja to juz chyba tu zwariowalam dziewczyny na tym forum :-) :-)
Ja widzę piękna kreskeczka [emoji8]A w ogóle to witam w przelocie i doradźcie mi dziewczyny, bo to mój dzisiejszy popołudniowy test
Ja i mąż widzimy ta druga kreskę, a Wy cos widzicie?
A Ty Kochana ile dpo?U mnie dopiero 21dc a ja od dnia owulacji (domniemanej przeze mnie )jakos czuje się dziwnie boli mnie dół brzucha raz po bokach raz po srodku czesem jest to uczucie jakby rozpierania w tych okolicach. ,wciąż chodze do wc bo boli mnie pecharz,i mam.dziwny posmak w ustach nie wiem jak to okreslic niektorzy mówią ze mają metaliczny smak a ja mam taki jakby bardziej kwaśny chociaż tez nie do końca ..bynajmniej dziwny nie pamietam bym tak kiedykolwiek miałam .. kto mnie zna wie że stronie bardzo od doszukiwania w sobie objawów ciąży tym bardziej tak wcześniej ale mnie to bardzo jakos zastanawia i jednocześnie martwi :-/