reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

Dziewczyny, jutro zrobię z rana, to może będzie wyrazniejsza, zjechalam na weekend do domu, potem wracam na szkolenia w Polskę, ale chyba dotrwam jeszcze te dwa tygodnie w rozjazdach, dzieki za opinie :) w sumie to od pozytywnego testu owu minely ze 2 tygodnie, zaraz to sprawdzę, jestem w szoku dalej, póki nie zobaczę krwistych kresek to chyba do mnie nie dotrze [emoji14]
A i dzis w nocy snilo mi się ze jestem w ciąży ;)
Mówiłam że też mi się śniły testy pozytywne i niedługo potem okazało się że jestem w ciąży [emoji23][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Hej dziewczyny, mało się odzywam bo mamy ogrom nauki, egzaminy... A i @ dalej się nie pojawia, poczekam jeszcze trochę może niedługo dostanę.
W ogóle co wejdę na forum to zamiast powiadomień, że ktoś o mnie wspomniał to dostaję od was negatywne oceny typu niezbyt mądre czy tam stare. :D Pewnie korzystacie w telefonie z przegądarki by pisać na forum i stąd te oceny bo nijak nie pasują do moich wypowiedzi. :D
Zobacz załącznik 835280
Zobacz załącznik 835281
Zobacz załącznik 835282
Jak coś ja nie jestem zła, tylko tak informuje, bo komuś innemu np. mogłoby zrobić się przykro. ;)

Mówcie mi szybko kto tutaj przez ostatnie 3 dni pochwalił się pozytywem! :) Nie mam czasu ogarnąć tych kilku stron. :(

Ze niby ja takie coś kliknęłam... O zgrozo ! Nigdy w życiu:) to przez przypadek widocznie bo siedzę tylko na telefonie. Bardzo bardzo przepraszam !

Hej dziewczyny, mało się odzywam bo mamy ogrom nauki, egzaminy... A i @ dalej się nie pojawia, poczekam jeszcze trochę może niedługo dostanę.
W ogóle co wejdę na forum to zamiast powiadomień, że ktoś o mnie wspomniał to dostaję od was negatywne oceny typu niezbyt mądre czy tam stare. :D Pewnie korzystacie w telefonie z przegądarki by pisać na forum i stąd te oceny bo nijak nie pasują do moich wypowiedzi. :D
Zobacz załącznik 835280
Zobacz załącznik 835281
Zobacz załącznik 835282
Jak coś ja nie jestem zła, tylko tak informuje, bo komuś innemu np. mogłoby zrobić się przykro. ;)

Mówcie mi szybko kto tutaj przez ostatnie 3 dni pochwalił się pozytywem! :) Nie mam czasu ogarnąć tych kilku stron. :(
a gdzie to się naciska niezbyt mądre czy stare...pewnie to jakaś pomyłka..ile już Ci się okres spóźnia?

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry