Leeleeth- nie wiem.nie mogę wejść na tego linka co dałaś , niestety !
Kitqa- Hehe research trzrba robić odpowiednio wcześniej

)))
Marzycielka - a jaka metodę obralas na ten cykl ?
Wiesz co a ja właśnie sobie wyobrażam córkę i przywołuje myślami ja - uda mi się i koniec do 3 razy sztuka!
Nawojaa22- ja myslalam.ze będę miała prędzej 3 córki aniżeli 2 synów lub więcej , u mnie same dziewczyny, siostra ma córkę , pełno kuzynek mało płci męskiej ale to chyba musiał w końcu ktoś wyrównać [emoji23] padło na mnie [emoji23]
Imama-dobrze że już lepiej trochę

!! Oby już starszak pokonał zarazę szybko do końca ! A jakie clearblue używałas? Te 2 fazowe , bo właśnie trzrba wyłapać ten moment kiedy jest takie ala słoneczko , I to pokazuje zawsze 2 dni przed już przeanalizowałam hehe, drogo ale chce tylko 2 cykle.sprobowac to chyba się szarpne
W ogóle jest ta bransoletka co mierzy temp Ava bracelet chciałabym ale 200$ kosztuje więc szkoda.mi kasy na takie coś jak narazie , ps. Drogo płaciłas za testy u mnie jest 10 sztuk za 29e a 20 szt za 39 e więc opłaca się brać od razu 20 , A ja myślę że bym nie robiła ich codziennie tylko z 5 szt na cykl zuzyla, Już mam dużą świadomość kiedy owulacja także to by była tylko formalność
Biedronka - Oby szybko się udało , a nóż widelec się trafi dziewczynka !

A wiem że na czasie Ci zależało też ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom