reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No muchomorow ogolnie bym nie jadla, nawet nie w ciazy :p

Moja nowa £23.99, idzie poczta :D

Ja bym sie cieszyla, gdyby mi tesciowa tak gadala z drugiej strony, bo tylko slysze od rodziny, ze to jakies zabobony z niejedzeniem czegos, bo tesciowa urodzila 12 dzieci, a nie byla nigdy u lekarza ani w szpitalu i nikt wtedy nie przejmowal sie takimi rzeczami, jak niejedzenie czegos w ciazy. :D Szczegolnie moj maz w tym przoduje. Ostatnio powiedzialam mu, ze jak jeszcze raz uslysze 'moja mama 12 dzieci urodzila, a jakos...' to moze sie wyprowadzac.

Dzieki

Hahah uwielbiam takie porównania. Następnym razem po takim komentarzu zainkasuj komórke, kluczyki do samochodu, pilota do telewizora i tym podobne i powiedz że twoi rodzice albo dziadkowie, albo teściowa w ogole nie korzystali z takich rzeczy a nawet o takich nie słyszeli i było im dobrze a teraz jakies niestworzone gadżety wymyślają i wmawiaja ludziom że bez tego sie nie da żyć ;)

reklama
Mój właśnie poszedł na poranne zjazdy a ja dopiero wstałam :D mamy pensjonat na szczycie góry hehe także ogarniam się właśnie, on zjeździe parę razy i widzimy się na dole na śniadaniu przy pięknych widokach :) dziś zmiana miejsca bo obecnie jesteśmy w Imst i pojedziemy do słynnego Insbrucka - skoki narciarskie często tam są ale akurat nie trafiliśmy - i tam zaszalejwmy bo śpimy w hiltonie :D jedną noc j później jedziemy do Salzburga :) miasto Mozarta a my oboje po szkołach muzycznych a on już w ogóle pianista także może być ciekawie i stamtąd ze środy na czwartek jedziemy już do Pl :) przeżycia cudowne bo takich gór na pewno u nas nie ma :) Alpy polecam :) mój Widok z okna :)
1516004664-c533bf72e17eb2fe-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k07swjokw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Pięknie ❤

Nie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.

Ogladalam ostatnio 56/58, to widac roznice, małą ale widac. Wole zrby maluszka nic nie uciskalo, a dziecko szybko rosnie to w momencie z 55 wyrosnie ;p

A żadna z Was nie bierze pod uwagę obecności douli przy porodzie?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
doula troche droga ale w szpitalu w ktorym bede rodzic jest fundusz placi sie 650 zl i polozna jest na telefon i jak nie ma dyzuru przyjezdza na twoj porod i cay czas jsst przy tobie . Syna rodzilam w wannie z Wioletta Juda a ona nie dawno skonczyla szkole dla doule

reklama
Do góry