reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana trzymam kciuki za szpital i wspieram myślami.

Powodzenia dziś na wszystkich wizytach. Będzie dobrze.

Ja dzisiaj odbieram auto od mechanika i już mnie boli ile zapłacę. Ech szkoda gadać. Czasem myślę o wymianie na inne autko mniejsze ale znowu do mojego nie będę miała problemów że zamieszczaniem wózka itp. A jak jechaliśmy na wakacje to jeszcze luz w bagażniku mieliśmy [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem, tu bym akurat uwarzala
Wiesz, ja karmię już ponad 25 miesięcy bez przerwy i nigdy nie stosowałam żadnych diet na czas karmienia. Jadłam to co zawsze i żadne z dzieci nie miało problemów z brzuszkiem. Ja urodziłam po godz 2, a na pierwszy obiad po porodzie w szpitalu dostałam kotleta schabowego z sosem grzybowym i surówkę z kapusty kiszonej.

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Cześć wam dziewczyny! jak zdrówko ? :)my dziś byliśmy na morfologi, tak się zestresowałam że krew mi nie chciała polecieć, przez co byłam dwa razy kuta i teraz mam siniaczka :mad: w środę mam wizytę u ginekologa, nie mogę się doczekać :-D i pytanko do was, często się słyszy o tym, że w ciązy puchną palce itp a mi wręcz przeciwnie... pierścionek który miałam dopasowany lata mi po palcu, może to coś oznaczać? ;)

No nie wiem, tu bym akurat uwarzala

Mogę potwierdzić moja przyjaciółka rodziła w czerwcu od razu jadła normalnie małej nic nie było ani kolek jedynie obserwowała czy jakiś wysypki nie dostanie to wtedy eliminowała Eliza ma dziś 7 miesięcy i dalej pije z cyca chyba tylko w pl jest taki przesad z ta dieta podczas karmienia bo w każdym innym kraju kobiety po porodzie dostają już normalne jedzenie i nikt nie mówi o diecie

16udyx8di9hvrs5t.png

Cześć wam dziewczyny! jak zdrówko ? :)my dziś byliśmy na morfologi, tak się zestresowałam że krew mi nie chciała polecieć, przez co byłam dwa razy kuta i teraz mam siniaczka :mad: w środę mam wizytę u ginekologa, nie mogę się doczekać :-D i pytanko do was, często się słyszy o tym, że w ciązy puchną palce itp a mi wręcz przeciwnie... pierścionek który miałam dopasowany lata mi po palcu, może to coś oznaczać? ;)
Mam to samo! Dłonie mi sie wysmukliły, każdy mi mówi że bardzo schudłam na buzi i ramionanch. Waga cały czas na zero. Nawilżam sie 2 x dziennie ale niestety rozstępy na brzuchu już mi wychodzą;/ Takie typowo ciażowe. Piersi już też w pręgach

Spokojnie jeszcze Ci zdążą spuchnąć. Z reguły dzieje się to w 3 trymestrze. Najgorzej jest latem. Obrzęki to nic fajnego więc niech Ci się do nich nie spieszy.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie dzisiaj oczy się zamykają :( Co do badań to mnie jest aż dziwnie bo już 3 tygodnie bez kłucia :-D Gin powiedział, że da mi spokój bo wszystkie wyniki są ok :) Ale pewnie jutro już coś zleci nowego. W przyszły wtorek muszę iść na badanie TSH, ciekawe jak wynik.

Do góry