reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć wam dziewczyny! jak zdrówko ? :)my dziś byliśmy na morfologi, tak się zestresowałam że krew mi nie chciała polecieć, przez co byłam dwa razy kuta i teraz mam siniaczka :mad: w środę mam wizytę u ginekologa, nie mogę się doczekać :-D i pytanko do was, często się słyszy o tym, że w ciązy puchną palce itp a mi wręcz przeciwnie... pierścionek który miałam dopasowany lata mi po palcu, może to coś oznaczać? ;)

Na poczatku sie chudnie, moze to dlatego ?;) wielu kobietom w ciazy ciezko jest pobrac krew :) ja jutro mam usg :D

Też jutro jadę na badania krwi przed wizyta w czwartek. Kluje się codziennie heparyna więc pobrania krwi to tylko kolejna czynność z igła [emoji16][emoji16]ale nienawidzę oddawania moczu. To sikanie do kubka jest dla mnie ble.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: "Dieta" mamy w okresie karmienia piersią - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Wspólny artykuł ginekologa i dietetyka na temat diety podczaskarmienia piersia. POLECAM PRZECZYTAĆ. Na mnie babcia patrzyla złowrogim spojrzeniem gdy w wigilię zajadałam sie pierogami z kapustą i grzybami i grzybową"Jola nie mżesz takich rzeczy bo to zapycha piersi" hahha :D

Ja jeszcze nie karmiłam, moja pierwsza ciąża. Ale mogę po doświadczeniach koleżanek stwierdzić że to wszystko jest indywidualne.. jedna zajadała się wszystkim i Synkowi nic nie było, druga zaś gdy zjadła coś nowego i jej nie podpasowało to mała zaraz w płacz i kłopoty z kupką. dlatego dużo osób radzi, żeby próbować nowe rzeczy ale nie np 3 dziennie, bo wtedy gdy coś nie podpasuje nie wiemy która to była..

Mam to samo! Dłonie mi sie wysmukliły, każdy mi mówi że bardzo schudłam na buzi i ramionanch. Waga cały czas na zero. Nawilżam sie 2 x dziennie ale niestety rozstępy na brzuchu już mi wychodzą;/ Takie typowo ciażowe. Piersi już też w pręgach

A w ktorym tygodniu jestes ? To juz duzy masz brzuszek ? ;)

Też jutro jadę na badania krwi przed wizyta w czwartek. Kluje się codziennie heparyna więc pobrania krwi to tylko kolejna czynność z igła [emoji16][emoji16]ale nienawidzę oddawania moczu. To sikanie do kubka jest dla mnie ble.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

a ja bym wolała dzień w dzień sikać w kubeczek niż raz w miesiącu się kłuć :-D

Że jak to grzybów nie wolno? Słyszałam, że nie za dużo, bo mogą coś tam z gleby wciągać, no i ważne, żeby nie najeść się muchomorów...
ale odrobinę grzybka na pewno nie zaszkodzi ;)
Pieczarki to już chyba w ogóle inna historia, są bezpieczne, i nie rosną w glebie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry