reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja mama rodziła mojego brat w 1998r. Sale porodowe były oddzielone tylko parawanami i zasłonkami. Za zasłonką obok mojej Mamy rodziła jakaś 17letnia dziewczyna. Położyli jej dziecko na piersi a ona wykorzystując nieuwagę lekarza, wykręciła mu główkę i zrzuciła na ziemię... Chłopiec nie przeżył... Mama leżala 3 dni po porodzie w szpitalu i mówi że spała tylko w dzień a w nocy pilnowała sie żeby nie spac bo sie bała że ta dziewczyna będzie chciała coś zrobić bo leżała na sali obok. W ogóle podobno się śmiała w głos jak lekarze chcieli ratowac tego chłopca
Dobry boże i niby człowiek wie że takie rzeczy się zdarzają. Ale skąd i jak tak można małemu dziecku zrobić.

reklama
Moja mama rodziła mojego brat w 1998r. Sale porodowe były oddzielone tylko parawanami i zasłonkami. Za zasłonką obok mojej Mamy rodziła jakaś 17letnia dziewczyna. Położyli jej dziecko na piersi a ona wykorzystując nieuwagę lekarza, wykręciła mu główkę i zrzuciła na ziemię... Chłopiec nie przeżył... Mama leżala 3 dni po porodzie w szpitalu i mówi że spała tylko w dzień a w nocy pilnowała sie żeby nie spac bo sie bała że ta dziewczyna będzie chciała coś zrobić bo leżała na sali obok. W ogóle podobno się śmiała w głos jak lekarze chcieli ratowac tego chłopca

Boże to jest straszne :(

Ja do końca to będę jak słonica chyba[emoji5]️ Ty dalej odemnie i taki zgrabny brzuszek
Kinia cos ty ,masz ladny zaokraglony brzuszek. Ja mam szeroma miednice i zawsze mi sie tak rozklada. Po cc bedziemy jak po liftingu hahahaha bo musza zrosty usunac i zszyc od nowa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kinia cos ty ,masz ladny zaokraglony brzuszek. Ja mam szeroma miednice i zawsze mi sie tak rozklada. Po cc bedziemy jak po liftingu hahahaha bo musza zrosty usunac i zszyc od nowa.

O patrz o tym nie pomyślałam ☺️ trochę się boję tego CC, w ogóle ostatnio mnie jakieś obawy ciągle nachodzą żeby tylko udało mi się donosić

Nie dam rady nadrobić, ale witam się i mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.

Widziałam, że był poruszany temat diety matki karmiącej. Moim zdaniem trzeba obserwować. Ja na początku jadłam wszystko. Mój syn miał kolki i to straszne, więc w akcie desperacji przeszłam na diete. Jadłam mało produktów i niestety też nic to nie dało i wróciłam do normalnego jedzenia. Akurat u nas kolka i to co jadłam nie miało nic wspólnego. Ale są dzieci, które mogą reagować zle na niektóre produkty i niestety tego nie przeskoczymy.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

O patrz o tym nie pomyślałam [emoji5]️ trochę się boję tego CC, w ogóle ostatnio mnie jakieś obawy ciągle nachodzą żeby tylko udało mi się donosić
Ja tez,bo roznie u mnie bywalo . oby donosic do czerwca ,wtedy bedzie dobrze. A u ciebie co sie stalo ze rozwiazali ciaze w 35 tyg? Przepraszam ale mam skleroze i nie pamietam

Ja tez,bo roznie u mnie bywalo . oby donosic do czerwca ,wtedy bedzie dobrze. A u ciebie co sie stalo ze rozwiazali ciaze w 35 tyg? Przepraszam ale mam skleroze i nie pamietam

Spokojnie, ja też wszystkiego nie pamiętam ☺️ jeszcze nas dużo, każda ma swoją historię. Skurcze od 25 tygodnia i w 35 nie dało się zatrzymać

Też jutro jadę na badania krwi przed wizyta w czwartek. Kluje się codziennie heparyna więc pobrania krwi to tylko kolejna czynność z igła [emoji16][emoji16]ale nienawidzę oddawania moczu. To sikanie do kubka jest dla mnie ble.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo jutro badania krwi i moczu a w czwartek wizyt[emoji39] a

reklama
Nie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.
Zależy od malucha. Ja miałam w szpitalu rozm.56 i rozm.62, ale w międzyczasie musieliśmy dokupić rozm.50, bo urodził się z wagą 2880 i w rozm.56 topił się. Wszystko mu się przekręcało i podwijało. Nie mówiąc o nogawkach i rękawkach za dużych o kilka cm. Na USG przed porodem wychodziła waga o 0,5 kg większa.

Do góry