reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

W naszej sypialni są pomalowane ściany i panele na podłodze ;) Ale za kilka miesięcy będzie sypialnia dla nas i maleństwa :)
A później, jak maleństwo dorosnie do samodzielnego pokoju, to my się przeniesiemy z sypialnią, a to zostanie pokój dziecięcy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

My jeszcze zanim sie dowiedzielismy o ciazy, remontowalismy mieszkanie i zamarzyla mi sie sypialnia na taki jasny baby róż. Jak bedzie chlopczyk, bedzie trzeba przemalowac i dodatki powymieniac :p

reklama
Brzuszek może wydawać Ci się mniejszy bo mogła dzidzia się inaczej ułozyć, albo wcześniej byłas czymś wzdęta a teraz nie jesteś. Przerabiałam to, naszczęście lekarz raz dwa mnie uspokoil :) Głowa do góry liliputku, zaraz będziesz miała brzuch tak duży że będziesz się turlać :)
Dokładnie to samo miałam napisać - w czasie jazdy pewnie mniej jadłaś, jesteś mniej wzdeta, itd.
Spokojnie, na pewno jest dobrze

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie chcialas wiedziec czy tak sie przekrecalo:) ?
Miałam tylko USG w 5,7,11,14,22 i 33 TC, a nie na każdej wizycie. Na połowkowym w 22 lekarz nie chciał powiedzieć i się droczył, że lepsze są niespodzianki. W 33tc chciał mi powiedzieć, ale strzeliłam focha, że tyle to ja już wytrzymam :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Coś dziś humoru nie mam :( posprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania, jestem w trakcie robienia obiadu ( gulasz z szynki) , umyłam włosy - wszystko żeby zmienić tok myśli.. Ale jakoś mnie wszystko dziś martwi.. A szczególnie dzidzia :( mam wrażenie jakby brzuszek mi znikł, był jakby mniejszy i już oczywiście mam złe myśli... Płakać mi się dziś chce :( syneczku daj znać że wszystko dobrze :(

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tez miewam takie dni, wiem co czujesz.. Przed wczorajsza wizyta bylam przygotowana na wszystko, mialam zle mysli.. A jak sie okazalo jest lepiej niz przypuszczalam. Tak tez jest u Ciebie dopoki nie bedzie nas dzidzia kopac to bedziemy chodzic przygnebione :(

Do góry