reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie mega to dziwne,ale nie mam. Oczywiście marzę o parce (to ciąża bliźniacza) ale zupełnie nie wiem czego się spodziewać :p za 2 tygodnie mam badanie I trymestru i mam nadzieję że będę mogła kupić pierwsze ubranko :-D

Nawet jesli nie poznasz plci to zawsze mozesz kupic cos bialego [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie mega to dziwne,ale nie mam. Oczywiście marzę o parce (to ciąża bliźniacza) ale zupełnie nie wiem czego się spodziewać :p za 2 tygodnie mam badanie I trymestru i mam nadzieję że będę mogła kupić pierwsze ubranko :-D
Ja po każdej wizycie u lekarza kupowałam chociaż jedno body czy skarpetki :p taki rytuał hihi. Pierwsze ok 10 tyg kupilam tak na przekór przesądom :wink:

Dziewczynki napisze jutro więcej póki co jest już na świecie . Sarunia 2840 52cm nasza miłość [emoji173]️
1516218470-12278ee1a8a5eb61-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowna.
Rozmiarowo podobna do Żywki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po cichu oglądam ale jeszcze trochę za wcześnie :p

My przeczuwaliśmy chłopca, na 1 prenatalnych babeczka nie miała wątpliwości ,ze chłopiec a Nifty potwierdziło wiec juz od 14 tc cosik dokupuje

A dzisiaj byłam tu [emoji12] %%%

1516268650-70b5ee9ba70201d2-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry