reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A co to są pół śpiochy hi hi hi
Marcelina śpi w bodach dl rękaw i na to bawełniany pajac koniecznie rozpisany w przodu od góry do dołu .
Prześcieradło mam bawełniane i pod podkład taki jak Ewelina.
Wczoraj byłyśmy u pediatry.
I mamy 52 cm i 3720 g
Tydzień temu 51 cm i 3340 g.
Rosne jak na drożdżach :)
20180118_085530.jpg

Załączniki

• 20180118_085530.jpg
    20180118_085530.jpg
    983,7 KB · Wyświetleń: 396
reklama
A co to są pół śpiochy hi hi hi
Marcelina śpi w bodach dl rękaw i na to bawełniany pajac koniecznie rozpisany w przodu od góry do dołu .
Prześcieradło mam bawełniane i pod podkład taki jak Ewelina.
Wczoraj byłyśmy u pediatry.
I mamy 52 cm i 3720 g
Tydzień temu 51 cm i 3340 g.
Rosne jak na drożdżach :)
Zobacz załącznik 835782
Piękna jest! I cudownie rośnie :-)

My przeczuwaliśmy chłopca, na 1 prenatalnych babeczka nie miała wątpliwości ,ze chłopiec a Nifty potwierdziło wiec juz od 14 tc cosik dokupuje

A dzisiaj byłam tu [emoji12] %%%

1516268650-70b5ee9ba70201d2-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja nie lubie tego sklepu. Wg mnie body sa beznadziejnie wyprofilowane, za malo wyciete na nogi i potem sa dla maluszka niewygodne. Kupilam chyba 3, zalozylam raz i schowalam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie lubie tego sklepu. Wg mnie body sa beznadziejnie wyprofilowane, za malo wyciete na nogi i potem sa dla maluszka niewygodne. Kupilam chyba 3, zalozylam raz i schowalam.

Fakt są takie ubranka dziwne ..... że wkładam i mówię co to q...... jest i odkładam do kartonu rzeczy już nie potrzebne.....

Fakt są takie ubranka dziwne ..... że wkładam i mówię co to q...... jest i odkładam do kartonu rzeczy już nie potrzebne.....

Hehhe to chyba prawda jest ,ze francuskie dzieci jakieś inne są [emoji12] Bo jak byłam w Fr to większość takich dzieciaczki miały i problemów z nimi nie było ...
Sprawdzimy, zobaczymy [emoji6]

Hehhe to chyba prawda jest ,ze francuskie dzieci jakieś inne są [emoji12] Bo jak byłam w Fr to większość takich dzieciaczki miały i problemów z nimi nie było ...
Sprawdzimy, zobaczymy [emoji6]

Mysle, ze to nie chodzi o to, ze francuskie, bo Kiabi i Sergent Major tez sa z FR, a ubranka maja normalne. A ten sklep jest drogi, a nie wiem czemu, bo ubranka bardzo przecietne, a wrecz wg mnie kiepskie.
Ale zobacz i sama ocenisz [emoji16]

reklama
Do góry