reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny!

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

U mnie noc straszna wiało tragicznie. A jedno okno na piętrze musiało być uchylone bo wylewka schnie. ....

Plany na dziś? Jedna klientka i muszę kupić poduszkę do spania dla kobiet w ciąży bo nieświadomie w nocy odwracam się na brzuch i mam problemy z oddychaniem ;/

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

reklama
Hej dziewczyny!

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

U mnie noc straszna wiało tragicznie. A jedno okno na piętrze musiało być uchylone bo wylewka schnie. ....

Plany na dziś? Jedna klientka i muszę kupić poduszkę do spania dla kobiet w ciąży bo nieświadomie w nocy odwracam się na brzuch i mam problemy z oddychaniem ;/

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Wlasnir mam to samo :/ budzę się na brzuchu i mnie wszystko boli. Też muszę sobie kupić tą poduszkę.

Witam się i ja wyspana gotowa do pracy dziś zaczęłam 16 tydzień jak ja się cieszę
Udanych wizyt dla wszystkich mamusiek dziś

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hejka [emoji1]do kiedy zamierzasz pracowac? Pytam tak z ciekwosci bo wiem, ze prowadzisz ten butik i zazdroszcze [emoji1] tyle pewnie pieknych ubran [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się piątkowo :) W końcu weekend :D Od wczoraj wieczora pobolewa mnie brzuch, albo macica rośnie albo mały się rozpycha, chociaż jego ruchów nie czuję. Zaopatrzyłam się w kajmak :D

A wg om który tydzień? Moja miała 5.34 w 11t2d i lekarz mówił, że za duża na ten czas. Wg pomiaru byłby to 12t1d.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Moje miało w 15+1 prawie 10cm i 148g :) a w 11+2 4,63cm :) Więc Twoje wcale nie jest takie małe ;)

Moje miało 5 cm w 11+1
Moje na prenatalnych w 11+2 4,63cm :)

Piekne te kocyki w biedronce nie moglam sie oprzec i kupiłam :)
A mnie jakoś nie bardzo się podobają i nie kupiłam.

Dziewczyny :) pisałyście wcześniej tu o wagach waszych dzieciaczków to z Ciekawości i ja zapytam, moje na dzień dzisiejszy ma 145.37g 15 i 5 tc a u was jaka waga była w tym czasie?
i mam jeszcze jedno pytanko dziewczyna pisała jak na podstawie długości czegoś x7 można obliczyć mniej więcej długość dzidzi, jaka to była długość, czego ?
Moje miało w 15+1 prawie 10cm i 148g :) A wzrost liczy się długość kości udowej (FL) x7 :) Ale to jest takie w przybliżeniu bo jakbym policzyła kość udową mojego maluszka x7 to wychodzi 10,5cm a lekarz powiedział, że ma niecałe 10cm.

i razy 7 czy 4 ?
x7 :)

Cześć dziewczyny. Mnie dzisiaj też coś w nocy brzuch trochę pobolewal ale wydaje mi się, że to jelita. Wizyta dopiero za tydzień albo już za tydzień. Nie mogę się doczekać ☺️

reklama
Do góry