reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na szczęście od jakiegoś czasu nic mi się nie śni, bo wcześniej nie były to miłe sny - krwawiłam (w różnych okolicznościach, raz np mi z się przysniło, że obudziłam się cała zakrwawiona, jak się obudziłam, to bałam się zobaczyć wkładkę...), nie umiałam dotrzeć na IP, i tym podobne, więc cieszę się, że teraz śpię nieco spokojniej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też takie sny miałam, jeszcze mi się zdarzają

reklama
Widziałam że nowy wątek już powstał mamy Październik, jak narazie czas w tej ciąży szybko mi płynie, najgorzej jak trzeba będzie leżeć wtedy to się będzie dluzyc

ja co tydz w pt robie sobie zdj i ważę sie poki co od poczatku przytylam 3 kg i wychodzi na to ze rowno co 3 tyg przybieram 1 kg jest szansa ze jak dalej sie tak utrzyma to w calej ciazy przytyje 11 kg jak ja marze o tym......

conczita mnie rozwaliła :D
Ja póki co zrobiłam jedno zdjęcie w skończonym 14 tc :) Mam w planie robić co 2 tygodnie. Nawet mi nie mów o wadze bo ostatnio na wizycie szok przeżyłam i się zdołowałam.
21.11 - 71,6kg
05.12 - 72,6kg
28.12 - 72,6 kg
16.01 - 74,4kg
Czyli w ciągu niecałych 3 tygodni nagle przytyłam 1,8kg :szok: Masakra. Na szczęście biorąc pod uwagę całość to póki co przybrałam 2,8kg.

Hej kobietki. Ni też głowę dziś rozsadza. Już w nocy mnie ból obudził. A liczyłam na spokojny sen po wizycie. Ech te migreny mnie wykańcza.
Kolejną wizyta 15.02. Czyli 4 tygodnie. Jakoś wytrzymam.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki :)
Mnie dziś od rana głowa pęka :/
Chyba przez te wiatry, w nocy nie dało się spać.
Trzymma mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja teraz idę 28.01 w na spr samej szyjki mam podjechać do szpitala, a wizyta dopiero 12. 02
Czyli dużo nas będzie miało różne wizyty 12.02 :)

Widziałam że nowy wątek już powstał mamy Październik, jak narazie czas w tej ciąży szybko mi płynie, najgorzej jak trzeba będzie leżeć wtedy to się będzie dluzyc
A dopiero do pojawił się nasz lipcowy wątek a tu już październik :szok: Ale to leci, aż trudno uwierzyć, że już jestem w połowie 4go miesiąca.

Witam! Ja od rana w pracy a tak mi sie nie chce jeszcze dluzy mi sie jak nie wiem co:/ jutro niestety tez do roboty ehhh chyba od marca spadam na l4

Ja póki co zrobiłam jedno zdjęcie w skończonym 14 tc :) Mam w planie robić co 2 tygodnie. Nawet mi nie mów o wadze bo ostatnio na wizycie szok przeżyłam i się zdołowałam.
21.11 - 71,6kg
05.12 - 72,6kg
28.12 - 72,6 kg
16.01 - 74,4kg
Czyli w ciągu niecałych 3 tygodni nagle przytyłam 1,8kg :szok: Masakra. Na szczęście biorąc pod uwagę całość to póki co przybrałam 2,8kg.

w 2 trymstrze sie najwiecej tyje potem podobno z gorki podobno bo ja w 1 ciazy to bylam jak świnia gruba... w 1 trymestrze 7 kg
w 2 trymestrze 14 kg
3 trymestr 9 kg
wiec naprawde sie ciesze ze teraz wygladam jak wyglądam i to tyllko 3 kg a 16 tydz

reklama
w 2 trymstrze sie najwiecej tyje potem podobno z gorki podobno bo ja w 1 ciazy to bylam jak świnia gruba... w 1 trymestrze 7 kg
w 2 trymestrze 14 kg
3 trymestr 9 kg
wiec naprawde sie ciesze ze teraz wygladam jak wyglądam i to tyllko 3 kg a 16 tydz
To może dlatego w pierwszym przytyłam tylko 1kg bo teraz to z przytupem weszłam w II trymestr [emoji28]
Muszę poszukać jakąś rozpiskę tego przybierania.

Do góry