reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chodzi Ci o to, że może się zdażyć, że konieczne będzie cc?

f2w39n7303c24ozn.png

Nieee, że super jest mieć takie nastawienie i ono naprawdę daje pozytywnego kopa! Ja też miałam pozytywne a rzeczywistość była trochę mniej kolorowa- ale koniec końców wiadomo, że jak masz już dzidziusia obok, to zapominasz że sie wymęczyłaś :tak:

reklama
Ja dzis nie funkcjonuje :) znaczy obiad ugotowalam, myślałem że będzie na dwa dni ale jak się dorwalam i mąż to na jutro będzie coś innego ego :)
Jadę dzis do pediatry mam podjechać przed 18 niech małego skontrolować martwię się o tą jego plamka pod kolankiem :(
A później skoczymy do sklepu zrobić jakieś większe zakupy bo wszystko się pokonczylo a tak to mąż niech dźwiga :)

Cześć dziewczyny, ale u mnie była ciężka noc obudziłam się po 4 nad ranem i dziękuję bardzo miałam już po spaniu :( przysnęłam coś jeszcze koło 7 ale zaraz musiałam wstawać bo jechałam na krew zrobić TSH i grupę krwi, niby mam karteczkę z grupą ale chcę zrobić to podwójne badanie żeby wydali mi tą kartę z grupą, niby teraz jest to potrzebne do planowanych cesarek. No więc jak się obudziłam o tej 4 to się kręciłam do po 5 i w końcu wzięłam komórkę do ręki i zaczęłam sobie czytać o porodzie naturalnym i o połogu i depresji poporodowej i tak mnie nastraszyli że o spaniu już w ogóle nie było mowy. Serio coraz bardziej się zastanawiam nad CC :O

Co do spania - wstałam niewiele później (4:30), ale ja z musu, żeby dojechać do laboru i żeby potem mąż mnie do mamy zawiozl i zdążył do pracy ;)

Ale nie czytaj takich tekstów...
Poza tym depresja poporodowa ponoć jest częściej przy cc, przynajmniej gdzieś tak pisało ;)
Głową do góry, nie martw się na zapas, będzie dobrze :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny w kwietniu idę na wesele i już się zastanawiam.... Chciałabym długą suknie bez jakiegoś dekoltu.. Coś takiego jak na zdjęciu tylko błękitna albo pudrowy róż :) co myślicie?? Będę pewnie ją szyła...
1516361245-86ca594439438d31-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczna jest :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja myślę, że wszystko zależy od położnej na jaką się trafi :) Nie jest powiedziane, że te pracujące normalnie, których nie wykupujesz sobie nie będą dobrymi położnymi :) Ja się jakoś wcale nie boję porodu, zobaczymy jak będzie później [emoji14] Ale jak byłam dużo młodsza to też się bałam, to chyba też z wiekiem mija albo przynajmniej maleje. Teraz się cieszę, że będę miała dziecko i poród mi nie straszny. Najważniejsze mieć dobre nastawienie i nie czytać na internecie bo różne głupoty ludzie wypisują.
Ola ja wlasnie trafilam na swietna polozna z dyzuru. Porod wspominam fatalnie, ale mysle, ze to dzieki niej poszlo tak szybko i dobrze sie skonczylo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
jasne ja sie z toba zgodze polozne sa ludzmi i to nie jest tak ze same wredne jak nie zaplacisz moze u mnie zle to zabrzmialo mi bardziej chodizlo o to ze ja potrzebowalam poczucia bezpieczenstwa ona caly czas ze mna byla odkad wody mi odeszly o wsyztsko pytala, mowila jak oddychac wiec wiem ze dzieki temu moj porod trwal 4 godz a nie 17 ze szlo sprawnie i wiedzialam ze ona zrobi wszystko zeby bylo dobrze
Mi wlasnie tak pomogla polozna z dyzuru[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry