reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj, coś panuje, mąż od paru dni nie umie się wyleczyć :|

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wszyscy w kolo chorzy. A w szpitalu jak bylam to pelno.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny szalejecie, ledwo was nadrobilam :biggrin2:
Juz zapomnialam komu co chcialam napisac:confused:
My tez planujemy nastepnego dzidziusia niedlugo po tym jak sie ten urodzi, zeby mial sie z kim bawic
i bic ;) ( przynajmniej na dzien dzisiejszy taki plan jest)
Co do porodu to narazie o tym nie mysle, wiem ze bedzie bolalo i musze sobie dac rade.

@JustMe55 śliczne te kocyki. [emoji173] Przypomnij, gdzie kupiłaś. I po kolorze stwierdzam, że będzie dziewczynka.[emoji71]‍♀️

Przepraszam dziewczyny, ale nie mam ostatnio czasu na forum. Jak wrócę do żywych to będę się odzywac[emoji16]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
A co sie dzieje kochana?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny szalejecie, ledwo was nadrobilam :biggrin2:
Juz zapomnialam komu co chcialam napisac:confused:
My tez planujemy nastepnego dzidziusia niedlugo po tym jak sie ten urodzi, zeby mial sie z kim bawic
i bic ;) ( przynajmniej na dzien dzisiejszy taki plan jest)
Co do porodu to narazie o tym nie mysle, wiem ze bedzie bolalo i musze sobie dac rade.
No nie ma wyjścia, jak powiedziało się A to teraz trzeba powiedzieć B :p

No, nadrobiłam :)

Byliśmy na wizycie, prawie 10cm, ale płci na razie nie widać, no i ciężko było zmierzyć, ale ważne, że wszystko ok.
Dostałam jakieś globulki, bo na cytulogii wyszedł niewielki stan zapalny, potem o nich poczytam, itd. A poza tym ok :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Będą ja sprawdzać ok 20 tc . Polozna powiedziała że założą mi szew albo będę nocować kilka tyg w szpitalu [emoji85] 3 cm to jeszcze granica normy.
Wiesz że tu w Szwecji tylko jeden lekarz na moja prośbę zmierzyl mi szyjke ? Inne planowane USG - 2× usłyszałam że oni są tylko po to żeby zbadać akcję serca, a na prenatalnych że ona nie bada

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Aha, chyba już mi pisałaś bo teraz mi się przypomniało po przeczytaniu ale tutaj dużo się pisze ze juz wszystko mi się miesza :)
To trzyma kciuki za ta szyjke i pamiętaj napisać czy się nic nie zmieniło po badaniu bo ja mam problem z Szyjka dlatego tak dopytuje :)

reklama
@JustMe55 śliczne te kocyki. [emoji173] Przypomnij, gdzie kupiłaś. I po kolorze stwierdzam, że będzie dziewczynka.[emoji71]‍♀️

Zara home- i kocyki i ręczniki. Duży ręczni z kaputrkiem 29 pln, więc naprawdę dobra cena- i bawełna też super, starszakowi kupowałam tam ręczniki i świetnie się "noszą"

No nie zawsze[emoji6] Ja nie zapomnialam przez te 6 lat[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ej no :) Chciałam dodać otuchy :D :D :D

Do góry