reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No wlasnie i to jest przyklad, ze sie nie oplaca wydaeac tych 200-300zl, skoro takim za 700zl jest ciezko sie obslugiwac.
Ale fajnie, ze Ci sue w koncu udalo[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziekii, ze sprawdzilas ;* bo mialam zamiar z ciekawosci zamowic w poniedzialek takir nie ie drogi do 200zl:)

reklama
Wrzucę zdjęcia jak już wymienię :D Kupowałam stacjonarnie i to nie w wawie. Zobaczę co jest w warszawie, a jak nie to zatrudnię mamę żeby coś kupiła właśnie w innym mieście, a te oddam.

Ja ostatnio miałam takie "olśnienie"- skoro wszyscy mówią, ze na bank dziewczynka, to co będzie, jak dzidziuś zrobi niespodziankę? ;) No i zrobił :D

U mnie wszyscy mowia ze dziewczynka, podswiadomie o niej marze a wydaje mi sie ze bedzie wlasnie chlopczyk na zlosc wszystkim :D

Nie, Panorama

To dodatkowe badanie, odplatne, ja robiłam bo mam 35 lat i poza tym chciałam mieć spokojną ciążę.

Takie miałam przeczucie ja, M., dosłownie wszyscy :)

O wow :o To co ty będziesz robiła do lipca? :D

Musze kupic 86/92 corce huhu i nauczyc ja chodzic bo narazie z chodzikiem lazi

Nifty popieram czy panorama to samo

Super te badania % nie klamia

I moge isc pobrac krew, powiedziec na co i tyle ? Bez zadnego skierowania ? Ktore badanie jest lepsze ? Nifty czy panorama?

Ja miałam skierowanie, ale biorąc pod uwagę ze i tak to kosztuje kupę kasy to ogólnie chyba można iść i zrobić. Czekasz Ok 2 tyg na wynik. Nifty i panorama to w sumie to samo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry