No i oczywiście gratuluję "bycia ciocią"Wczoraj przyjechał szwagier z dziewczyną i zostaną z ciocia![]()
Ja już mam jakąś inspiracje to łazienka na poddaszu chce żeby była jasna!) Biel i imitacja drewna
![]()
![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i oczywiście gratuluję "bycia ciocią"Wczoraj przyjechał szwagier z dziewczyną i zostaną z ciocia![]()
Ja już mam jakąś inspiracje to łazienka na poddaszu chce żeby była jasna!) Biel i imitacja drewna
![]()
![]()
![]()
Ojj... O jeszcze weekend, a byłaś i lekarza?A u mnie gorzej [emoji20] Z tego kataru rozwinal sie okropny kaszel. Nie wiem co z tego wyjdzie[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mam właśnie taką nadzieję, że go nic nie rozłoży :/Współczuję chorego synka, i oczywiście trzymam kciuki, żeby to było chwilowe, np z powodu ząbków, żeby się nie "rozłożył"....
![]()
Ja robiłam nifty zamiast amniopunkcji i wyszło wszystko ok. Płaciłam w Krakowie 2500źl
Haha mój planuje trójkę także ja znając moje panikarskie podejście to nie będę latami spać buahaha![]()
Ja mam jeszcze wszystko do projektowania, 31 dopiero dostaniemy klucze i się zacznie![]()
Ale amniopunkcja to już "ostateczność" w sensie że bardzo inwazyjne badanie..
Albo przy 3 wyluzujesz jak w tym dowcipie
Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.
Drugie dziecko: Czekasz aż wysra .
Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.
A szukając w necie jak dokładnie brzmiał ten kawał znalazłam śmieszną stronę, ale trochę tak jest: Link do: Zachowanie matki przy kolejnych dzieciach - teksty Jeja.pl
Cudownie! Projektowanie mieszkania jest ekstraUwielbiam
![]()
Bidulka...A u mnie gorzej [emoji20] Z tego kataru rozwinal sie okropny kaszel. Nie wiem co z tego wyjdzie[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Powiem Ci, że ja przy każdym panikuję tak samoale ten kawał jest świetny
już nie mogę się doczekać, nie mamy dużego bo 3 pokoje 50m ale przedtem mieliśmy 2 42 m niecałe więc widać różnicę
![]()
O właśnieSuper, ważniejszy niż metraż jest dobry rozkład i żeby udało się upchnąć dużo schowków i szaf![]()
Nie, nie mialam jak przez ten szpital. Jak mi nie przejdzie to pojde.Ojj... O jeszcze weekend, a byłaś i lekarza?