reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, bo ja już nie myślę i chyba się pogubiłam jak to jest z tymi tygodniami.. ostatnią miesiączkę miałam 30. września. na badania połówkowe mam się zgłosić od 20-22 tyg. wizytę mam 26 lutego. to będzie w czasie? bo nie wiem czy to 22 czy i w tym 22 tygodniu mogę iść. głupie pytanie a mam zagadkę..

Dzień dobry! :)
Ja dziś pierwszy raz przy tym dziecku kupiłam jakieś ubranka :) No jak się okażę, że jednak będzie chłopak to będzie chodził w różowym body ;)

Załączniki

• 27048971_1676050362447269_1451082359_o.jpg
    27048971_1676050362447269_1451082359_o.jpg
    736,5 KB · Wyświetleń: 91
Hej dziewczyny :) Witam się w tym średnim dniu, coś mnie głowa pobolewa od rana, powiem Wam że dość często mnie głowa w ciąży boli, gdzie wcześniej prawie nigdy, ciekawe dlaczego tak? Prawie codziennie chodzę na godzinne spacery więc dotleniona jestem, jem też normalnie więc nie wiem od czego to może być.
A co do ciuszków to też zazdroszczę, ja jeszcze nic nie kupiłam bo krucho z kasą a ZUS jeszcze w ch... gra za przeproszeniem i się na wypłaty nie mogę doczekać no a banków to nie obchodzi i kredyty trzeba spłacać :/ eh szału idzie dostać. Czekam też na paczkę od szwagierki bo dużo ciuszków ma mi przysłać więc zobaczę co tam ma i wtedy będę dokupować to czego brakuje :)
Ja też w piątek TSH robiłam i wyszło mi 2,3 więc chyba może być co nie? A dzisiaj jadę drugi raz się pokłóć żeby drugi raz tą grupę krwi mi pobrali i wyrobili kartę. W razie planowanej cesarki będę już to miała z głowy:) Miłego dnia :*

Ja też mam problemy z bólem głowy.. dlatego wypijam kawkę z mlekiem i o dziwo przechodzi, chyba mam coś z ciśnieniem..

reklama
Do góry