joanna4258
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skonczony 17 a rozpoczety 18. To tak jak z urodzinami- skonczone 17 lat, a rozpoczety 18 rok zycia. Bo przeciez pierwszy rok zycia jest do 1 urodzin. Tak samo 1tc jest od 1d do 6 d ciazy [emoji5]No to jestes w 17 tc, usg tez pokazuje 17 nie 18
![]()
Moj synek miał niecaly roczek kam miał 3 dniowke, gorączkę miał 3 dni ale najwyższą 38,7 i po trzech dniach zsypalo go od pasa w dół oprócz nóg, a mojej koleżanki synek gorączkowo prawie 40 przez 4 dniNo ja moim też jeszcze anrybiotyku nie podawałam i starszy też zawsze tak wysoko goraczkował tylko nie trzymało go to tyle czasu
Taką wysoką temp miał 7 dni. Na szczęście wczoraj wieczorem spadła i już nie rośnie, a od dzisiaj mamy wysypkę, wiec po konsultacji tel lekarz obstawia trzydniówkę (podobno w skrajnych przypadkach tak wysoka temp przy trzydniówce może się utrzymywać nawet 10 dni). Wieczorem idziemy na wizytę, żeby go obejrzał i zobaczymy co wtedy powie.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Proszę dziewczyny pomóżcie bo nie wiem czy dzwonić i się przepisywać na tydzień wcześniej.. ja już nie myślę i chyba się pogubiłam jak to jest z tymi tygodniami.. ostatnią miesiączkę miałam 30. września. na badania połówkowe mam się zgłosić od 20-22 tyg. wizytę mam 26 lutego. to będzie w czasie? bo nie wiem czy to 22 czy i w tym 22 tygodniu mogę iść. głupie pytanie a mam zagadkę..
Z moich obliczeń będe w 22tc i dwa dni.. czy mogę wtedy pójść ?
Super! Powoli wracasz do zycia[emoji5] Oby tak dalej!Narazie spokój i oby już było spokojnie. Narazie sprawdzam na ile faktycznie mogę sobie pozwolić [emoji5]️ wczoraj krótki spacer, dzisiaj włosy [emoji5]️
O matko! Bidulko, wspolczuje Ci strasznie. Nie wyobrazam sobie tego. Mam nadzieje, ze tym razem szybciej to naprawia!Cześć dziewczyny...
Jestem jeszcze bardziej zla niż wczoraj. A dlaczego? Bo znowu nie ma wody... Same przekleństwa mi ślina niesie na język. Wodociagi dopiero niedawno przejęły naszą sieć, nie znają jej ani nie dostali dokumentacji. Szukają kolejnego wycieku, lecz nawet nie wiedzą gdzie szukać... Ostatnio wodę przywrócili po 31h, była 8h i znowu nie ma... Dobrze, że chociaż zmywarkę zdążyłam puścić
Dla kazdego, nie tylko dla ciezarnych, najlepszy jest magneB6[emoji5]To może też muszę zacząć łykać magnez, który najlepszy dla ciężarnych?
Mój starszy miał trzydniówkę też ok roku i wtedy goraczkował 3 dni po 40 stopni, później wysypka i po dwóch dniach śladu po chorobie nie było, a malutki tyle czasu goraczkował, no ale skoro lekarz uważa, że przy tej chorobie tyle się dni też się zdarza to chyba wie co mówi. Oby to było to, bo chociaż przyczynę byśmy znaliMoj synek miał niecaly roczek kam miał 3 dniowke, gorączkę miał 3 dni ale najwyższą 38,7 i po trzech dniach zsypalo go od pasa w dół oprócz nóg, a mojej koleżanki synek gorączkowo prawie 40 przez 4 dni
Sliczne[emoji5]Dzień dobry!![]()
Ja dziś pierwszy raz przy tym dziecku kupiłam jakieś ubrankaNo jak się okażę, że jednak będzie chłopak to będzie chodził w różowym body
![]()
Ale laptopa nie przekręcaj![]()