reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie też nie piecze, tylko też właśnie upławy...
A pomógł Ci ten macmiror, czy za krótko bierzesz?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga ten macmiror jest super. Kiedys czesto miewalam infekcje i on wlasnie najlepiej dzialal[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
W sumie można by nawet taki wątek utworzyć nie tylko z ciuszkami, ale też z innymi akcesoriami dla dziecka, wiadomo, że pewnie każda z nas dostanie nie jeden nietrafiony prezent :)

O na bank..! Na pewno każda ma niejedną historię dziwnych prezentów ;)

P.s juz doczytalam. Justme55 - mam nadzieje, ze nie naswietlaja twojego M.za czesto.
Nie od dzis wiadomo, ze ta maszyna potrafi zniszczyc ludzkie DNA. Najgorsze,ze lekarze wysylaja wszystkich onkologicznych pacjentow na takie przeswietlenie, ktore w wiekszosci pogorsza jego stan , no ale wielu z nich nie zdaje sobie sprawy z powaznych konsekwencji.

Jedne miał przed operacją, w grudniu, teraz drugi żeby zobaczyć jak wygląda sytuacja przed po i przed rozpoczęciem leczenia.

Hmmm, coś jest chyba nie tak z liczeniem ;)
Ja miałam ostatnią @ 2.10, czyli jesteś 2 dni "do przodu", a ja 26.02 będę miała skończony 21 tydzień, czyli Ty będziesz miała 21tc+2dni (22tc w trakcie), połówkowe jest do skończonego 22tc, więc spokojnie możesz iść 26.02 ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No widzisz i bym walneła głupote, dzięki wielkie ! ;*

Tak w ogóle to witam się :) Dziś kończymy 16 tydzień [emoji173]

W sumie to go nie boli, tylko ma spuchniętą i lekko siną, dziś pojechał do pracy ale kierownik dał mu 5 dni urlopu, więc będzie leżał :)

Jejku jakie cudeńka [emoji173] Podziwiam dziewczyny, które jeszcze nic nie kupują, ja bym nie wytrzymała, zawsze przecież można kupić coś neutralnego, w końcu nie wszystkie ciuszki muszą być typowo pod płeć, szczególnie u takich maluszków ;)

My prawdopodobnie też będziemy czekać do maja z zakupem wózka i łóżeczka, chociaż nie wiem czy tyle wytrzymam [emoji14] Na pewno do marca poczekamy bo pod koniec lutego ma wyjść nowa kolorystyka wózków tego producenta, którego chcemy wózek kupić :)
Mi się niestety nic a nic nie podobają neutralne ubranka bo są dla mnie mdłe więc muszę czekać [emoji4] ale mam nadzieję, że już niedługo

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry