Ej Kaski a was gdzie wcielo?
.
Hejka melduję się, mój synalek ma drzemkę, a ja mogę chwilę walnąć się i wyprostować nogi i ulżyć swojemu kręgoslupowi, mały dreptuś będzie chyba niedługo masował mamusię. Czuję się połamana jak emerytka, no cóż, trzeba robić dzieci,bo jeszcze parę lat i nie dam rady
Ej, Beatko..zaciskam piąstki.
Dorotko, czy nie masz jakiegoś testu owu? Bo wiesz..może jesteś taka bez miesiączkowa w tym miesiącu a cykl idzie swoją drogą.Plamienia takie maleńkie są również na owu i na..zagnieżdżenie, więc..no może dorabiam sobie ideologie..ale może coś sie dzieje. A jak nie,to do Polski już bliziutko
Kasia to pewnie już niedługo będzie działać bardzo
Eni, super że jesteś, jak samopoczucie? Powiedz nam kiedy będzie wiadomo kto tam w brzusio siedzi? Bo wiesz,to wątek chłopak,czy dziewczynka..ciekawa jestem jak dzięki testom udaje się wcelować..bo widzisz nam jakos w ogóle nie udaje się w ogóle zafasolkować.
No ja zdaję raport od siebie, jest kiepsko, bo juz prawie 20testów wykończyłam (został jeden na jutro rano)od przeszło tygodnia samopoczucie jak przed @,boli mocno dół brzucha,dziś to mnie rozsadza (i tak praktycznie od poprzedniej @)kreski są blade z tendencją do mocniejszych ale..nigdy nie była jednakowa z kontrolną (choć już z pare razy mi sie wydawało że jutro to na bank mocne) śluz jest,ale jeszcze malo rozciagliwy, tempka rano 36,7 wiec norma. Staranka co 2-3 dni.
No ale jak jutro znów będzie blada krecha to..juz przestaje testowac i zdaję się na los, tylko jak to,od 9 dni wciąż blade kreski (albo o ton słabsze) już raz nawet zrobiłam teścior ciążowy, bo takie podpadające mi to(w poprzednim cyklu miałam 2 blade kreski na ciążowym i tempkę ponad 37,ale przyszla @ w 34dniu ale liczyłam że czasem można mieć normlaną @ w ciąży)
Ale nic, działamy dalej...choć ogarnia zniecierpliwienie i zniechęcenie że kolejny cykl i nic
No a poza tym Eni, przejrzyj szybciutko wątek, bo jak widzisz wiecej nas tu

)
No i ktoś nam stąd uciekł- GWIAZDECZKO, wracaj tu

Miłego dzionka dziewczynki