reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:tak:Dorotka czyli cos sie dzieje, plamka to i tak duzo. Czyli wszystko wraca do normy- powoli ale wraca.
:cool2::happy:K_aska co tam u ciebie?
:-)Kaska 2005 zajeta przytulaniem hihihi.:cool2: A u mnie temp. bardzo obiecujaca 37.1- czyli zobaczymy co z nocnego szalenstwa sie wykluje.

reklama
Mamis my tu wszystkie czytalysmy ksiazke "chlopiec czy dziewczynka" nawet nie wiem kto ja tutaj sprowadzil:-) ale serdecznie dziekujemy
jezeli chcesz podaj maila to ci ja wysle naprawde jest warta przeczytania
Beatka trzymam kciuki - tempka obiecujaca
Gosia koncz ta @ i do roboty ;-)
Laseczki juz weekend !!!!

Witam w weekendzik !!! :tak: :happy:
Mój Małż jeszcze chrapie za moimi plecami ale jego to nic na razie nie obudzi :-)
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie staraczki (i za mnie samą też :tak:) Wczoraj oglądaliśmy z Małżem fajny film "W tuzinie taniej" ze Steve Martin o rodzinie, która miała 12 dzieci :szok: i koniec filmu był taki ciepło-rodzinny, że Małż się wzruszył i pytał kiedy w końcu będą te testy owulkowe ;-)...
Nie wiem czy dzisiaj dam radę tu zaglądać bo mamy iść na targi budowlane więc życzę Wam Miłego Weekendu!

:-)Czesc ja tez tylko na cwile i zaraz uciekam do sklepu.
:cool:Dzis temp. 37.1 wiec moze bedzie o.k. zobaczymy, do testowania jeszcze troszke czasu a poki co staram sie o tym nie myslec. :happy:
:-)Milego dnia wam zycze:tak:

hej dziewczyny;) dawno nie zagladalm na forum, awaria kompa:( postaram sie nadrobic posty;) Czy wiece co z NiaNia? a w skrocie co u Was? sa juz jakies fasolki?:)

Witaj Eni. Cieszę się,że o nas nie zapomniałaś. Niestety nadal żadnych fasolek od czasów NaiNi, o której niestety nic nie wiemy bo nie zagląda do nas już kawał czasu.
Jeśli o mnie chodzi to dzisiaj mam 60 dc i nadal @ brak. Lekarze nic mi nie dali na wywołanie. Brałam niepokalanek w kroplach (dostałam w zielarskim) żeby wyregulowć cykl. Za ponad 1.5 tyg mam wizytę u gin w Polsce. Wczoraj i przedwczoraj miałam odrobinkę krwi w śluzie i liczyłam, że wreszcie idzie @ a tu nadal cisza. Męczy mnie ta cała sytuacja.
A jak ty Eni się czujesz? Może prześlij dziewczynom fluidki, to któraś wreszcie zaciąży.

Czesc Eni, jak zdrowko?
Dorotko spokojnie, @ juz blisko, zobaczysz lada dzieni sie pojawi.
Ej Kaski a was gdzie wcielo?
Milej i bardzo przyjemnej soboty wszystkim zycze.

Ej Kaski a was gdzie wcielo?
.

Hejka melduję się, mój synalek ma drzemkę, a ja mogę chwilę walnąć się i wyprostować nogi i ulżyć swojemu kręgoslupowi, mały dreptuś będzie chyba niedługo masował mamusię. Czuję się połamana jak emerytka, no cóż, trzeba robić dzieci,bo jeszcze parę lat i nie dam rady ;)

Ej, Beatko..zaciskam piąstki.
Dorotko, czy nie masz jakiegoś testu owu? Bo wiesz..może jesteś taka bez miesiączkowa w tym miesiącu a cykl idzie swoją drogą.Plamienia takie maleńkie są również na owu i na..zagnieżdżenie, więc..no może dorabiam sobie ideologie..ale może coś sie dzieje. A jak nie,to do Polski już bliziutko

Kasia to pewnie już niedługo będzie działać bardzo :)

Eni, super że jesteś, jak samopoczucie? Powiedz nam kiedy będzie wiadomo kto tam w brzusio siedzi? Bo wiesz,to wątek chłopak,czy dziewczynka..ciekawa jestem jak dzięki testom udaje się wcelować..bo widzisz nam jakos w ogóle nie udaje się w ogóle zafasolkować.

No ja zdaję raport od siebie, jest kiepsko, bo juz prawie 20testów wykończyłam (został jeden na jutro rano)od przeszło tygodnia samopoczucie jak przed @,boli mocno dół brzucha,dziś to mnie rozsadza (i tak praktycznie od poprzedniej @)kreski są blade z tendencją do mocniejszych ale..nigdy nie była jednakowa z kontrolną (choć już z pare razy mi sie wydawało że jutro to na bank mocne) śluz jest,ale jeszcze malo rozciagliwy, tempka rano 36,7 wiec norma. Staranka co 2-3 dni.
No ale jak jutro znów będzie blada krecha to..juz przestaje testowac i zdaję się na los, tylko jak to,od 9 dni wciąż blade kreski (albo o ton słabsze) już raz nawet zrobiłam teścior ciążowy, bo takie podpadające mi to(w poprzednim cyklu miałam 2 blade kreski na ciążowym i tempkę ponad 37,ale przyszla @ w 34dniu ale liczyłam że czasem można mieć normlaną @ w ciąży)
Ale nic, działamy dalej...choć ogarnia zniecierpliwienie i zniechęcenie że kolejny cykl i nic
No a poza tym Eni, przejrzyj szybciutko wątek, bo jak widzisz wiecej nas tu :))

No i ktoś nam stąd uciekł- GWIAZDECZKO, wracaj tu ;)
Miłego dzionka dziewczynki

reklama
Witajcie dziewczynki :-):-)
Temperaturka 37 stopni a wczoraj cały dzień kuły mnie jajniki :confused::confused::confused:.
Dzisiaj jest lepiej ale tez kłują i jakoś co nigdy sie nie zdarza nie mam ochoty na przytulanko.........
do testowania 8 dni ......

Do góry