reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

1516628669-6d84d1d352ff9155-aaaaaa.png
ja się w takich zakochałam [emoji16] ale niestety nie ma już rozmiaru tego co bym chciała w danym kolorze :( więc się wytrzymałam tym bardziej, że też nie mam pewności, że siusiak się nie pojawi :)

f2w39n7303c24ozn.png

Przepiekneeeeeeee :)

reklama
A widzisz :D to sobie jakąś wymyśliłam hehehe

p19u3e3kegr20d7d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To ja pójdę do lekarza i powiem mu, że znajoma z forum uznała, że dzisiaj mam i na pewno nie może się mylić haha wcale bym się nie obraziła i chętnie poleciała na widzenie z Maluszkiem

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry