reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mnie też już zaczynają korcic ubranka. Oglądałam wczoraj piękne kompleciki, ale jeszcze się wstrzymam do polowkowych w razie gdyby mojej dziewczynce coś urosło :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
1516628669-6d84d1d352ff9155-aaaaaa.png
ja się w takich zakochałam [emoji16] ale niestety nie ma już rozmiaru tego co bym chciała w danym kolorze :( więc się wytrzymałam tym bardziej, że też nie mam pewności, że siusiak się nie pojawi :)

f2w39n7303c24ozn.png

@madzia0902 mnie też często męczą bóle głowy niestety.. Chyba takie uroki, a jeśli chodzi o zus to współczuję bo ja akurat narzekać nie mogę...

@peszek a ja nie widzę suwaczka :(

@Agatka29 ja zawsze lubiłam ostre potrawy i to się nie zmieniło ale doszły też kwaśne :D

p19u3e3kegr20d7d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tylko, że jak mówisz, że robią od 20 do 22tc to nawet jak będziesz w 22+2 czy nawet 22+3 to już jest zaczęty 23 tc czyli wg tego co piszesz jest już za późno. Najlepiej w takim razie przełóż o tydzień te badania, będziesz spokojniejsza.

Tylko, że jak mówisz, że robią od 20 do 22tc to nawet jak będziesz w 22+2 czy nawet 22+3 to już jest zaczęty 23 tc czyli wg tego co piszesz jest już za późno. Najlepiej w takim razie przełóż o tydzień te badania, będziesz spokojniejsza.

tak zrobiłam zapisałam się na 19 lutego..

wiesz, jak dzwoniłam to pytała który tc. powiedziałam tak jak mi lekarz mówił, bo dzwoniłam po wizycie u gina. Zmieszałam się tym że właśnie dużo osób np 16+1 tc liczy jako 17tc i w ten sposób na wizycie była bym w 22+3 tc a wg lekarza 21+3 i nie wiem czy to jest okej...
Ja już też nie wiem jak to liczyć więc nie doradzę, ale skoro dziewczyny są w podobnym terminie jak Ty i podobnie mają polowkowe to musi być dobrze.. mi w rejestracji babka sama wyliczyla najlepszy dzień i na ten zapisała... Nie dała mi nawet wyboru

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry