reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jest ok bo robi się je do 23+6

Mi ta pani powiedziała że u nich robią od 20-22 tc i np jak by mi brakowało tam kilka dni do 20tc to żebym zadzwoniła to przełożymy, no ale myślę ze nawet jak by już wyszło że jest to 22+2lub3 to by zrobili nie ? własnie nie wiem jak oni tam sobie liczą czy jak mój lekarz czy nie..

reklama
@malina_11 wiesz co, wlasnie sprawdzilam i z corka bylam w 23t4d i bylo ok[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi ta pani powiedziała że u nich robią od 20-22 tc i np jak by mi brakowało tam kilka dni do 20tc to żebym zadzwoniła to przełożymy, no ale myślę ze nawet jak by już wyszło że jest to 22+2lub3 to by zrobili nie ? własnie nie wiem jak oni tam sobie liczą czy jak mój lekarz czy nie..
Tylko, że jak mówisz, że robią od 20 do 22tc to nawet jak będziesz w 22+2 czy nawet 22+3 to już jest zaczęty 23 tc czyli wg tego co piszesz jest już za późno. Najlepiej w takim razie przełóż o tydzień te badania, będziesz spokojniejsza.

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi, już się uspokoiłam, bo wiecie to jednak nie jest 10-20 km tylko jednak trochę więcej a jechać na darmo i to jeszcze jak bym już nie mogła zrobić tych badań to się zestresowałam troszki, inaczej jak bym za wcześnie się zapisała to wiadomo że jeszcze można zrobić a jak za późno to lipa..

zadzwoniłam i zapisałam się na 19 lutego, tydzień wcześniej.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja zmieniłam wizytę z jutra na dziś ponieważ znów w nocy bolał mnie brzuch i dziś z rana a nospa nie pomaga nie wiem co to może być ale trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i okazało się ze tylko rozciąganie od srodka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Daj znać jak już będziesz po :) trzymam bardzo mocno kciuki :) będzie dobrze

f2w39n7303c24ozn.png

wiesz, jak dzwoniłam to pytała który tc. powiedziałam tak jak mi lekarz mówił, bo dzwoniłam po wizycie u gina. Zmieszałam się tym że właśnie dużo osób np 16+1 tc liczy jako 17tc i w ten sposób na wizycie była bym w 22+3 tc a wg lekarza 21+3 i nie wiem czy to jest okej...

Nie 22+3 ale 21+3, tzn w trakcie 22 tygodnia

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry