reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czuje dzis taki bol w krzyzu rozchodzacy sie na brzuch i takie jakby napiecie brzucha[emoji53] Myslicie, ze to moze byc juz od macicy czy to raczej odczucia z jelit?
Jutro mam wizyte, wiec sie dowiem, ale jestem ciekaea czy to juz macica moze sie napinac? Poprzednio takie atrakcje mialam po 22tc i wyladowalam na fenoterolu[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Bóle z macicy która przesuwa się do góry i od kręgosłupa za dwa tyg powinno przejść jak macica się podniesie wyżej zamiast nospy brać przeciwbólowo apap
Potwierdził płeć od razu aż zaznaczył między nogami siusior [emoji7]
1516635338-8314928cdf5cfe8c-aaaaaa.jpeg
1516635343-e876af703c8b64b7-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Super, że wszystko oki :) gratuluję synka ;) Ale ładne zdjęcia :)

Dziewczyny czuje dzis taki bol w krzyzu rozchodzacy sie na brzuch i takie jakby napiecie brzucha[emoji53] Myslicie, ze to moze byc juz od macicy czy to raczej odczucia z jelit?
Jutro mam wizyte, wiec sie dowiem, ale jestem ciekaea czy to juz macica moze sie napinac? Poprzednio takie atrakcje mialam po 22tc i wyladowalam na fenoterolu[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja narazie jeszcze nie mam tego napinania, ale w pierwszej ciąży miałam już w 20 tyg

Bóle z macicy która przesuwa się do góry i od kręgosłupa za dwa tyg powinno przejść jak macica się podniesie wyżej zamiast nospy brać przeciwbólowo apap
Potwierdził płeć od razu aż zaznaczył między nogami siusior [emoji7]
1516635338-8314928cdf5cfe8c-aaaaaa.jpeg
1516635343-e876af703c8b64b7-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Super, że jest ok :) I fajnie, że płeć się potwierdziła :) Więc i dla mnie jest nadzieja, że doktor Zieliński się nie mylił :) Następna wizyta w tygodniu 15+2, więc może i moje maleństwo się tak rozkraczy :) Tak mnie już kuszą ubranka :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry