reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wezme do konca i wroce do zwyklego. Paranoja z tymi lekami/suplementami...:/
Ja tez nie wiedzialam. Zaczelam dociekac czemu tak wszyscy polecaja magneB6[emoji6] I wyszlo, ze tylko on jest lekiem. Moj gin tez mowil, ze tylko to.
Ja go bralam jeszcze przed ciaza w dawce zalecanej w ulotce, czyli 3x2 i caly czas tak biore.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Kurcze, tetaz zaczynam czuc jakies lekkie klucia w dole[emoji53] Mam nadzieje, ze nic sie nie zaczyna dziac i to tylko normalne rozciagania.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja pamietam jak byłam dzieckiem i byłam na ferie u dziadków to zawsze nas dziadek woził i codziennie rano jak wracał ze sklepu miał dla nas Mambę lub lizaka :) Dziadek prowadzil gospodarstwo i często narzekał że jest zmeczony i boli go kręgosłup ale jak usłyszał "Dziadziu a pociągniesz mnie na sankach chwilę?" To dostawał super mocy i biegał z nami jak maratonczyk :D

Dziadkowie są super..! Ja z moim byłam nierozłączna, wszystko z nim robiłam i uwielbiałam wyjeżdżać z nimi na wakacje :tak: Wciąż żyją, chociaż babcia już niewiele kojarzy :(

Byłam na zakupach i po zastrzyki ciężko było Was dziewczyny nadrobić :D chodziły tak za mną krokiety i barszczyk czerwony zrobiłam i mega <3

A ja miałam ziemniaki pokrojone na plasterki, sól, zioła, pieczone na folii i do tego kefir. Uwielbiam!

Bóle z macicy która przesuwa się do góry i od kręgosłupa za dwa tyg powinno przejść jak macica się podniesie wyżej zamiast nospy brać przeciwbólowo apap
Potwierdził płeć od razu aż zaznaczył między nogami siusior [emoji7]
16udyx8di9hvrs5t.png

Gratki!! Siusior konkretny :D

Ja mam połówkowe 22 lutego a kolejna wizyta u mojego lekarza początek marca .. dla niego ciąża książkowa nie ma potrzeby szybciej chyba ze bedzoe się coś dziać a teraz najlepsze wg wagi elektrycznej u mojego lekarza przytyłam 1 kg a u siebie w domu 2,5 kg [emoji23] nie wiem która mam się teraz sugerowax
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oczywiście że tą lepszą...!!! :D :D

Cały czas mam nadzieję, że samo przejdzie....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Trzymam kciuki. Chociaż mójwirus z początku ciąży strasznie długo się za mną ciągnął....

@Karla88 swoją drogą umie na usg już w 11+4 było widać sisiaka i później w 14+1 potwierdzone :) także syneczki nam rosną :D
p19u3e3kegr20d7d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Równie piękny pindolek! :D

Dziewczyny farbujecie włosy w ciąży?
Może troche głupie pytanie, ale sama juz nie wiem co myśleć.

Ja tak.

Zjadłam te ziemniaki i nabrałam mega ochoty na jakieś ciasto (nie mam) albo lody (nie ma) więc wsuwam właśnie mango ;)

Kurcze, tetaz zaczynam czuc jakies lekkie klucia w dole[emoji53] Mam nadzieje, ze nic sie nie zaczyna dziac i to tylko normalne rozciagania.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Odpoczywaj dużo:* mnie też tak brzuch pobolewa ostatnio dziś jakby więcej znów dzięki Bogu też mam jutro wizytę zobaczymy co tam mój synuś działa że tak mnie pobolewa. Ja zauważyłam że często jak biorę prysznic lub się smaruje to też tak jakby delikatnie brzuch mi się napina nie wiem czy to normalne , ale trochę stresujące

reklama
Odpoczywaj dużo:* mnie też tak brzuch pobolewa ostatnio dziś jakby więcej znów dzięki Bogu też mam jutro wizytę zobaczymy co tam mój synuś działa że tak mnie pobolewa. Ja zauważyłam że często jak biorę prysznic lub się smaruje to też tak jakby delikatnie brzuch mi się napina nie wiem czy to normalne , ale trochę stresujące
To powodzenia na wizycie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry