Takich jaj to tu dawno nie było, żeby w dzień kilkanaście stron naskrobać

Przeczytałam, ale już zapomniałam część wątków
Co do wątku zamkniętego to ja jestem na tak. Może jestem dziwna, ale ja tam mam pewien dyskomfort związany z tym, że każdy może to wszystko czytać, oglądać zdjęcia. Działamy pod nickami, ale ja chętnie bym się Wam przedstawiła

Ale nie w miejscu gdzie każdy troll może zrobić print screena i wrzucić na np "beka z mamusiek" czy coś
Ja też jeszcze nic nie kupiłam - wstrzymuje się do połówkowych i wtedy zacznę

więc nie jesteś sama

Spodnie z hm też kupiłam I miałam takie samo odczucie jak Ty po ich przymierzeniu - mega wygodne

My z mężem ostatnio w Smyku oglądaliśmy wózki i bardzo nam się spodobał Bebetto Tito (w porównaniu do innych wydawał się bardzo dobrze wykonany).. Niestety w internecie nie ma używek.. A chcieliśmy kupić używany wózek.
A mam pytanie odnośnie łóżeczek - musimy z mężem zaopatrzyć się w łóżeczko turystyczne że względu na to, że często wyjeżdżamy..
Przypadło nam bardzo do gustu takie:
Link do: Chicco Łóżeczko Dostawne Next2Me Silver - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Zdaję sobie sprawę, że ono będzie na krócej niż takie standardowe, ale na pierwszy rzut oka wydaje się bardziej komfortowe że względu na to, że można je przystawic do łóżka.. I sama już nie wiem..
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam chicco next2me i osobiście jestem bardzo zadowolona, ALE...

Rzeczywiście przydaje się tylko przez jakieś pół roku, więc jeśli masz nadmiar gotówki to warto, jeśli nie to jeszcze to przemyśl bo potem jest trochę żal, że "tyle kasy, a już trzeba chować do piwnicy"
Wiem, dlatego myślę, że lepszą opcją jest posadzenie jednego ze starszaków z przodu.
A próbowaliście gdzieś skonsultować czy nie zmieszczą się 3 foteliki z tyłu? My się wybieramy aż do Warszawki na taką optymalizację

Żeby nam pokombinowali i zmieścili 3 foteliki w drugim rzędzie. Niby mamy minivana, ale prawda jest taka, że dla dzieci najbezpieczniejszy jest drugi rząd. Siedzenie z przodu też nie jest do końca bezpieczne dla dziecka, spróbujcie się z kimś skonsultować
Dzięki dziewczyny, wstyd mi za moje myśli, ale widzę że nie jestem sama.
Mam jedną, zdrową córkę, teraz będzie (mam nadzieję) zdrowy syn, a może kiedyś jeszcze jedne dziecko będziemy mieć. [emoji5]
Spoko, w drugiej ciąży byłam tak nastawiona na drugiego chłopaka, że jak się okazało, że jednak dziewczynka to się 3 razy pytałam czy jest pewna

Straszne uczucie zawodu. A dzisiaj sobie nie wyobrażam, że mogłabym nie mieć córy <3