reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny nie martwcie sie, ze jeszcze brzuszkow nie macie. Chociaz na koniec nie bedziecie wygladac jak slonice[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Powiem Ci, że mnie przekonałaś :D

@Nowaja16 pięknie urósł :D

@Margana dobrze, że udało się pospać :) tylko ten ból głowy :( może herbata z melisy? Można pić w ciąży, a mnie bardzo pomagała, jak się za bardzo, wszystkim przejmowałam (co skutkowało niemożnością zasniecia np do 2-3...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny, któraś dostała w prezencie koszule nocne, nadające się do karmienia, miała je wyprać i dać znać czy nic się z nimi nie dzieje... nie pamiętam która...? Ale jakby się odnalazła adresatka tego posta to niech da znać! :)

Pewne tematy na tym wątku powinny być zakazane [emoji23]
Właśnie zjadłam placki ziemniaczane (za dużo..), w piekarniku pieką się ziemniaki do krokietów (jestem leń, będą ziemniaczane :p), a buraki czekają na obranie ;)
Na hmmm... Kolację? Drugi obiad..? Będzie barszcz z krokietem :D
A potem zrobię z barszczu krem buraczany (tzn zblenduję dokładnie buraczki z niego i inne warzywa, będzie nieco gęstszy ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pewne tematy na tym wątku powinny być zakazane [emoji23]
Właśnie zjadłam placki ziemniaczane (za dużo..), w piekarniku pieką się ziemniaki do krokietów (jestem leń, będą ziemniaczane :p), a buraki czekają na obranie ;)
Na hmmm... Kolację? Drugi obiad..? Będzie barszcz z krokietem :D
A potem zrobię z barszczu krem buraczany (tzn zblenduję dokładnie buraczki z niego i inne warzywa, będzie nieco gęstszy ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Jeee a za mną od wczoraj chodzą właśnie placki :D A krokietów ziemniaczanych jeszcze nie robiłam, nie wiem jak się robi. Ale dziś na obiad frytki i schabowy :D

Dziewczyny, któraś dostała w prezencie koszule nocne, nadające się do karmienia, miała je wyprać i dać znać czy nic się z nimi nie dzieje... nie pamiętam która...? Ale jakby się odnalazła adresatka tego posta to niech da znać! :)
Tak, to ja ;)
Po praniu nic się z nimi nie stało :)
Trochę się gniotą, jak to 100% bawełna, ale łatwo się prasowały ;)
Po wyjęciu z pralki i wysuszeniu wyglądały jak na zdjęciu (robione tak, żeby było widać, jak pogniecione) ;)

Mam też szlafrok z tej strony, taki cienki szary, bardzo fajny, ale trudniej się go pasowało, bo grubszy - proponuję nie suszyć go przed prasowaniem tydzień (tyle u mnie wisiał [emoji23]), to będzie prościej ;)
Szlafrok ma relatywnie krótkie rękawy - ja mam ogólnie dość długie ręce, koszule i szlafrok mam S, a rękawy takie do nadgarstka, ale stwierdziłam, że w szlafroku do szpitala na lato mi to nie przeszkadza, więc nie wymieniałam ;)

Link do: Koszule nocne ciążowe

Link do: Szlafroki ciążowe
cf2d78b26fb31097b152a8f792da3594.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry