Na razie wszystkim się płeć z genetycznego potwierdza chyba, że coś przeoczyłam. Sama jestem ciekawa ilu z nas dzieci zmienią płećdziewczynka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie wszystkim się płeć z genetycznego potwierdza chyba, że coś przeoczyłam. Sama jestem ciekawa ilu z nas dzieci zmienią płećdziewczynka![]()
To miałyśmy tak samoani_anita, rozumiemdlatego po połogu mam zamiar wrócić do anty
zwłaszcza, że zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu który był jednocześnie pierwszym bez anty
martaaa515, powiem to mojej lekarce![]()
Mnie na prenatalnych nie powiedział jaka płeć więc tym bardziej jestem ciekawa czy słowa mojego gina się sprawdząNa razie wszystkim się płeć z genetycznego potwierdza chyba, że coś przeoczyłam. Sama jestem ciekawa ilu z nas dzieci zmienią płeć
![]()
O matko, ale macie sny[emoji6]Siemka! Ja dziś sny tak glupie, że o matko. Sniło mi sie, że dziecko już było z Nami ale bardzo plakało bo nie chcieliśmy go wykąpać w ekstrakcie z lisa! Tak! Na półkach w sklepach były płyny do kąpieli z ekstraktami zwierzecymi sowy, lisy, wilki. A potem mi się sniło że miałam piękną białą koszule, zatrzymala się przy mnie czarna limuzyna z której wyszedł Putin i postrzelil mnie w brzuch a ja sie rozplakalam, że koszuli nie dopiorę.
Byłam już dam mocz i krew do badań, bo mój Ł dzis wolne więc jutro nie będę musiała autobusem jechać na czczo. A w piątek wizyta![]()
Ja bardzo liczyłam na bliźniaki ale się nie udało niestety.olaaa7, stosowałam krążki Nuvaring, przez 5 i pół roku w ciągu.
Ja właśnie usłyszałam na genetycznych od innego lekarza, więc ciekawa jestem co mi powie mój. I tak dopiero po polowkowych będę skłonna uwierzyć w płeć i kupić ubrankaMnie na prenatalnych nie powiedział jaka płeć więc tym bardziej jestem ciekawa czy słowa mojego gina się sprawdząPowiedział dwa razy, że widzi chłopca
A że teraz jest w szpitalu i zastępuje go dwóch innych lekarzy to na tej wizycie 8go lutego zapytam tego, który będzie na zastępstwie co on uważa, zawsze to dodatkowe spojrzenie innej osoby.
Mój facet też liczył na podwójne szczęście, a tu jedno się trafiło. może następnym razemJa bardzo liczyłam na bliźniaki ale się nie udało niestety.
Z OM był 30.07, ale po genetycznych zmienił się na 25.07nagini84, dokładnie na tym samym etapie jesteśmy ciążyna kiedy masz termin wyznaczony?
A ja specjalnie zrobilam przerwe po tabletkach zeby czasem blizniakow nie bylo[emoji6]Ja bardzo liczyłam na bliźniaki ale się nie udało niestety.