reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
to ja bym żurek, kwaśnice jadła co dziennie [emoji14] wszystko co kwaśne to mój przyjaciel ;)
Hmmm, kwaśnica to też niegłupi pomysł... Składniki mam... Może później ugotuję [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

nie obraziłabym się ;) w sumie o Kropku cały czas mówimy jak o NIM więc kto wie ;)
a mężu musi nazwisko przekazać bo jest ostatni i jedyny [emoji14]

Agatka29, ja taką ochotę miałam ostatnio ale zrobić już nie [emoji14] powiedziałam o tym teściowej, na drugi dzień przyjechał gar bigosu :p
Zazdroszczę teściowej... :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moje nowe zdobycze ❤❤ cale szczeecie na wymiane mam czas 30dni, czyli do 24 gdzies lutego a 13ego wizyta i moze sie juz cos dowiem :)
20180124_145036.jpg

Ja właśnie usłyszałam na genetycznych od innego lekarza, więc ciekawa jestem co mi powie mój. I tak dopiero po polowkowych będę skłonna uwierzyć w płeć i kupić ubranka :) Chyba, że się płeć zmieni, to zaoszczędzę na zakupach bo dla chłopca mam milion ubranek ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ty masz sporo dla chlopca a ja mam mase dla dsiewczynki, jesli bede miala chlopczyka a u Ciebie potwierdzi sie coreczka to mozemy zrobic wymiane :)

Moj brzuszek i jak myślicie urósł?

Slicznosci :) mam podobny a jestem dopiero w 14 tc :o

Dziewczyny ile razy bierzecie magnez?
Chyba w pierwszej ciąży brałam 3 razy ale już nie pamiętam

Ja bralam doraznie dwa razy, a dzisiaj wzielam rano i brzuch mi tak nie twardnieje :) ale nie wiem czy moge brac i ile razy bo biore na wlasna reke a do lekarza dopiero za 2.5tygodnia :/

Ja cały czas mam ochotę też na bigos ale nie chce mi się gotować :/
Zapraszam !! Mam pol zamrazalki :)

Załączniki

• 20180124_145036.jpg
    20180124_145036.jpg
    620,6 KB · Wyświetleń: 283
Moje nowe zdobycze ❤❤ cale szczeecie na wymiane mam czas 30dni, czyli do 24 gdzies lutego a 13ego wizyta i moze sie juz cos dowiem :)Zobacz załącznik 836582

Ty masz sporo dla chlopca a ja mam mase dla dsiewczynki, jesli bede miala chlopczyka a u Ciebie potwierdzi sie coreczka to mozemy zrobic wymiane :)

Slicznosci :) mam podobny a jestem dopiero w 14 tc :o

Ja bralam doraznie dwa razy, a dzisiaj wzielam rano i brzuch mi tak nie twardnieje :) ale nie wiem czy moge brac i ile razy bo biore na wlasna reke a do lekarza dopiero za 2.5tygodnia :/

Zapraszam !! Mam pol zamrazalki :)
Już jadę :) grzej tam ten bigos :D

Anita a tobie też się Szyjka skracala? Od którego tyg? Miałaś coś założone?
Tak, skrócona szyjka, ale nie jakoś dramatycznie i stawiający się brzuch, chyba około 25tc. Miałam założony pessar jakoś do 35tc, zdjeli mi go na izbie przyjęć, bo przyjechałam z akcją porodową (okazało się, że nie rodzę, a przyczyna bólu jest inna), ale donosiłam bez niego do skonczonego 37tc.

reklama
Do góry