Ankan
Fanka BB :)
Jesteśmy po prenatalnych, jest śliczna zdrowa dziewczynka (na ponad 70% podobno). 12tc, 54,5mm. [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
![]()
Gratuluję
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteśmy po prenatalnych, jest śliczna zdrowa dziewczynka (na ponad 70% podobno). 12tc, 54,5mm. [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️
![]()
Zdrówka życzę i wracaj szybko do nasJa chyba uciekam narazie z forum na kilka dni aż się wykuruje bo okropnie się czuje przez to przeziębienie, a oprócz tego dzisiaj znów wymioty :-( mam nadzieje że to jakoś przeżyje i kiedyś odezwę się jeszcze na forum. Na noc żeby tego nie było jeszcze chyba gorączka mnie bierze :-( trzymajcie się i udanych wizyt życzę dziewczyny, jedzcie dużo witamin żeby was chorubsko nie wzięło a nie jak jak![]()
Myślę o tym, ale podejrzewam, że najgorsze nerwy się zaczną dzień przed... Już bym chciała mieć to za sobąMnie już coraz bardziej stres ogarnia czy wszystko dobrze i czy będzie Maleństwo wystarczająco duże już żeby zrobił mi prenatalne. A Ty spokojna czy też już myślisz o tym?
Wracaj szybko, zdrowia [emoji173]️Ja chyba uciekam narazie z forum na kilka dni aż się wykuruje bo okropnie się czuje przez to przeziębienie, a oprócz tego dzisiaj znów wymioty :-( mam nadzieje że to jakoś przeżyje i kiedyś odezwę się jeszcze na forum. Na noc żeby tego nie było jeszcze chyba gorączka mnie bierze :-( trzymajcie się i udanych wizyt życzę dziewczyny, jedzcie dużo witamin żeby was chorubsko nie wzięło a nie jak jak![]()
Myślę o tym, ale podejrzewam, że najgorsze nerwy się zaczną dzień przed... Już bym chciała mieć to za sobą
Mi nawet lekarz ani pani w rejestracji nic nie mówił o wymiarach czy za mała czy nie. Więc nawet nie sądziłam by się tym martwić. Po prostu poszłam w 12tc i tyle, musiałam mieć szczęście i trafić dobrze. Czasem mnie ta moja niewiedza trochę przeraża.Mnie już coraz bardziej stres ogarnia czy wszystko dobrze i czy będzie Maleństwo wystarczająco duże już żeby zrobił mi prenatalne. A Ty spokojna czy też już myślisz o tym?
Mi nawet lekarz ani pani w rejestracji nic nie mówił o wymiarach czy za mała czy nie. Więc nawet nie sądziłam by się tym martwić. Po prostu poszłam w 12tc i tyle, musiałam mieć szczęście i trafić dobrze. Czasem mnie ta moja niewiedza trochę przeraża.
![]()