megalija
Fanka BB :)
Daj znać co tam wypatrzyszDobry [emoji5]
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Ja nie wytrzymam do środy i się dziś umowilam na usg prywatnie. Musze się upewnić ze serce dalej bije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj znać co tam wypatrzyszDobry [emoji5]
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Ja nie wytrzymam do środy i się dziś umowilam na usg prywatnie. Musze się upewnić ze serce dalej bije.
Przypomina mi się sytuacja w dzień porodu.Dzien dobry kochane. Moni91 nie mysl, ze cos jest nie tak. Twoje dziecko jest zdrowe. Tym bardziej, ze na usg wszystko pieknie bylo. Wczesniej bie interesowalam sie tym testem. Poczytalam troche i tak jak dziewczyny pisza sa skrajne opinie na jego temat. Napewno jest wszystko dobrze. Rozumiem Twoj strach, ale prosze nie mysl, ze cos jest niedobrze. Masz zdrowe dzieciatko i wszystko bedzie dobrze. Na pierwszej wizycie u lekarza NFZ 6 tc uslyszlama ze ciaza wyglada na 4-5 tc , ze sam pecherzyk. Ze wg lekarza ciaza sie nie rozwija( pomimo iz robilam beta hcg, ktora super przyrastala), ze jest rozbieznosci miedzy om a usg ponad dwa tyg. Ze mam sie nastawic na zabieg itd. 3 dni mialam wyciete z zyciorysu, poszlam prywatnie, od razu w 6t1d zobaczylam serduszko. Lekarz pomylil sie w obliczeniach z om o prawoe 2 tygodnie! Nastraszyl mnie i nagadal glupot. A ja w tym czasie, caly czas mimo strachu wierzylam, ze jest dobrze. Choc na sprawach codzinnych nie moglam sie skupic. Tak jak pisalam 3 dni wyciete z zyciorysu. Juz wiecej do tego lekarza nie poszlam. Zanka- rozne sa teorie, ja chyba w nic nie wierzechyba, ze sa dziewczyny ktorym sie to sorawdzilo, ale to i tak pewnie byloby pol na pol
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom