• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Testuje suwaczek tylko jeszcze nie wiem jak go dodać żeby w każdej odp się pokazywal

w4sqgzu3tfw5r1l4.png

reklama
Hejka :)
Nie wiem czy pamiętacie, jak po ostatniej wizycie mówiłam Wam, że jestem zaniepokojona wyznaczonym terminem USG genetycznego - na 7 lutego, co w moim przypadku daje... 15 tydzień ( dokładnie 14 i 3 dni).
I wiecie co, umówiłam sie na jutro do innego lekarza. Będę sie z tym lepiej czuła, oczywiście idąc do swojego w lutym nie powiem o tej wizycie.
Tak więc Kochane - jutro prenatalne o 14.00

Nie mogę powstrzymać apetytu. jadłabym ciągle. Juz sobie zapisuję wszystko - dosłownie wszystko co jem, żeby mieć przed sobą obraz tego, co w siebie wrzuciłam....
Chciałabym już poczuć ruchy.. w pierwszej ciąży poczułam w 18 tyg....
Buziaki :)
Trzymam kciuki za prenatalne. Koniecznie powiedz jaka płeć była przewidywana! :D

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Już Dziewczyny kupujecie ciuszki? Kurcze a ja jeszcze nic nie kupiłam jakoś wewnętrznie chce poczekać jeszcze. Najpierw myślałam, że zaczekam do usg polowkowego, ale też mnie coraz bardziej kusi coś kupić więc chociaż do prenatalnych zaczekam :)
Ja nie kupuje. Kupuje moja mama idąc że mną. Hah. Ja bym już sama kupiła coś, ale okazało się, że dostanę ubranka od brata mojego T., wtedy zweryfikuje czego brakuje i na łowy!

f2w3flw1cbdbspns.png

W końcu was przeczytałam ! Boże Koło 100 stron.. byłam z córeczką w szpitalu tydzień bo złapała jelitowke i się odwodnila :( to był ciężki tydzień dla nas wszystkich :(
Nie dość że patrzyłam jaką jest słaba to sama wymiotowalam przez mdłości. Było nie fajnie.. Ale w końcu wyszło słońce :)
W którymś momencie przeczytałam ze któraś z Was zrobiła ogórkowa ! Tak mi się zachciało ze ugotowałam duży gar i od wczoraj jem tylko ją haha. :D
Ogólnie mam urwanie głowy bo w weekend się przeprowadzamy do większego mieszkania i nie wiem za co mam się złapać :( nienawidzę się pakować.
Co do ciuszkow.. mam dużo po coreczce więc narazie nie kupuję. Wiadomo jak będzie chłopak to trzeba będzie :p (wizytę mam 9 lutego, będzie wtedy 15 tc, może poznam płeć.. :) )
Dzięki za dodanie mnie do listy, obiecuje ze po przeprowadzce będę się więcej udzielać :)
Chomiczka na FB rownież chętnie dołączę bo częściej tam zaglądam :)
Czarna jagoda czekamy na Twoją wizytę :)
Miłego dnia dziewczyny !:)

Szkoda tez ze nie kojarze tu nikogo z mojego rejonu zeby mozna bylo sie umawiac na spacery zwlaszcza ze niebawem przeprowadzam sie na wies to juz w ogole :)
Może w zamkniętym wątku każda się zgodzi napisać skąd dokładnie jest, zamiast okolice xyz i się uda! [emoji173]️

f2w3flw1cbdbspns.png

W końcu was przeczytałam ! Boże Koło 100 stron.. byłam z córeczką w szpitalu tydzień bo złapała jelitowke i się odwodnila :( to był ciężki tydzień dla nas wszystkich :(
Nie dość że patrzyłam jaką jest słaba to sama wymiotowalam przez mdłości. Było nie fajnie.. Ale w końcu wyszło słońce :)
W którymś momencie przeczytałam ze któraś z Was zrobiła ogórkowa ! Tak mi się zachciało ze ugotowałam duży gar i od wczoraj jem tylko ją haha. :D
Ogólnie mam urwanie głowy bo w weekend się przeprowadzamy do większego mieszkania i nie wiem za co mam się złapać :( nienawidzę się pakować.
Co do ciuszkow.. mam dużo po coreczce więc narazie nie kupuję. Wiadomo jak będzie chłopak to trzeba będzie [emoji14] (wizytę mam 9 lutego, będzie wtedy 15 tc, może poznam płeć.. :) )
Dzięki za dodanie mnie do listy, obiecuje ze po przeprowadzce będę się więcej udzielać :)
Chomiczka na FB rownież chętnie dołączę bo częściej tam zaglądam :)
Czarna jagoda czekamy na Twoją wizytę :)
Miłego dnia dziewczyny !:)
Super, że już wszystko w normie [emoji173]️ Odzywaj się często :)

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry