reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No wlaśnie ból dokładnie taki jak kolka. Uspokoiłaś mnie trochę. No nic, jak ból nie przejdzie to wtedy dzwonię.

Pomysl, ze maluszek sie rozpycha i robi sobie miejsce kosztem Twoich organow wewnetrznych, stad pewnie taki bol [emoji4]
Ale jak masz mozliwosc i Cie to uspokoi to dzwon :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ty juz na warsztatach?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Już po :)
Sukienke mam az 1 ale stawiam na wygode na poczatek wiec body getry polspioszki i pajacyki.
Ja tak samo. Mam jedną sukienkę na 68 (czyli gdzieś na jesień będzie dobra), ale kupie jeszcze z 1-2 na lato, tylko czekam na kolekcje wiosenno-letnia. A tak to bodziaki, pajacyki, spodenki bawełniane itp.

IMG_9934.jpg
Hej :) Ja po wizycie :) Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo :) Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci :)
Ciesze sie bardzo a m przerazil sie, ze bedzie musial cnoty cory pilnowac hehehe teraz siedzi i zadowolony szuka imienia :)

Załączniki

• IMG_9934.jpg
    IMG_9934.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 504
Zobacz załącznik 836780 Hej :) Ja po wizycie :) Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo :) Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci :)
Ciesze sie bardzo a m przerazil sie, ze bedzie musial cnoty cory pilnowac hehehe teraz siedzi i zadowolony szuka imienia :)
Mój wczoraj planował zakup broni ;) Gratuluję zdrowej Księżniczki :-) :)

Zobacz załącznik 836780 Hej :) Ja po wizycie :) Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo :) Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci :)
Super ze z krôlewną wszystko dobrze.Gratulacje còruni

Gratulacje! Ostatnio dużo dziewczynek :) a mówili, że wojna idzie hehe.

Super :) gratuluję córki

Już po :)

Ja tak samo. Mam jedną sukienkę na 68 (czyli gdzieś na jesień będzie dobra), ale kupie jeszcze z 1-2 na lato, tylko czekam na kolekcje wiosenno-letnia. A tak to bodziaki, pajacyki, spodenki bawełniane itp.

No i jak? Warto czy nie warto? Wygralas fotelik? [emoji12]

Gratulacje [emoji7]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Gratuluję! Cieszę się że mała dobrze rośnie [emoji4]

A nam dziś kurier przyniósł łóżeczko dla naszej córci [emoji7]

image.png

Załączniki

• image.png
    image.png
    103,6 KB · Wyświetleń: 601
Do góry